Balkan Ninnisi Dizisinde Flaş Değişiklik

Balkan Ninnisi Dizisinde Flaş Değişiklik
TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda başlayan ve henüz iki bölüm yayınlanan Balkan Ninnisi Dizisinde flaş bir değişiklik yaşlanıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2. Bölümü ekrana gelen Balkan Ninnisi dizisi ilk iki bölümde seyirciden tam not aldı ve reytinglerde hem kanalının hem de yapımcısının yüzünü güldürdü. Yaz sezonunda ekrana gelen diziler içinde en iyi başlangıcı yapan balkan Ninnisi Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekiliyor. Dizinin çekimi için Üsküp’e giden ve burada yaşamaya başlayan oyuncular ve yapım ekibi Türkiye’den uzakta olmanın sıkıntısını her an yaşıyor. Her ne kadar Makedonya’da oldukça rahat bir ortamda çalışsalar da ve her desteği görseler de yine de ailelerinden uzakta olmak bütün çalışanlar için zorlu bir süreç. Bu süreci en iyi yaşayan da dizinin yönetmeni Doğan Ümit Karaca oldu.

Doğan Ümit Karaca Diziden Ayrılıyor

Balkan Ninnisi Dizisinin her bir karesine, her bir noktasına dokunan ve dizinin bu noktaya gelmesinde büyük emeği olan yönetmen Doğan Ümit Karaca balkan Ninnisi’nden ailevi sebeplerle ayrılıyor. Başarılı yönetmen yaptığı açıklamada diziden ayrılık sebebini anlattı. Doğan Ümit Karaca “Eşim ve 5,5 yaşındaki oğlum Türkiye’de kaldı ve Allah nasip ederse kısa bir süre sonra ikinci çocuğumuz dünyaya gelecek. Baştaki planım ailemi de Üsküp’e getirmek iken buradaki koşulların buna uygun olmadığını ve ailemin burada huzur içinde yaşayamayacağını düşünerek, yapımcımız Uğur Bey’le de konuşarak önümüzdeki Kurban Bayramı itibariyle Türkiye’ye dönmek istediğimi belirttim. Balkan Ninnisi’nin tüm ekip ve oyuncularına emeklerinden, gayretlerinden ve iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Başarılı yönetmen diziyi 5. Bölümle birlikte Serdar Akar’a devretti.

Serdar Akar Balkan Ninnisi’nde

Öbür taraftan Doğan Ümit Karaca’nın Balkan Ninnisi’nden ayrılmasıyla yerine gelecek yönetmen de belli oldu. Daha önce Elveda Rumeli dizisinin de yönetmenliğini yapan başarılı yönetmen Serdar Akar Balkan Ninnisi’nin yönetmen koltuğuna geçti. Dizinin 5. Bölümünden itibaren rejide serdar Akar olacak ve artık diziyi Serdar Akar yönetecek. Bilindiği gibi Balkan Ninnisi’nde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk, Emre Bey, hayan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Gözde Çığacı ve Erman Saban gibi isimler rol alıyor. Balkan Ninnisi her cuma akşamı saat 20.00’da TRT 1’de seyirciyle buluşuyor.

30-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar