Güzel Günler Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Güzel Günler Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Güzel Günler Dizisinin yayın günü pazar olarak belirlendi. Dizinin ilk bölümü 6 Kasım Pazar akşamı ekrana gelecek.

Gold Film tarafından hazırlanan ve uzun bir süredir hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan eğlenceli bir aile dizisi olan Güzel Günler’in yayın tarihi belli oldu. İlk olarak adı TRT 1 ile anılan ancak bu kanalla anlaşamayan Güzel Günler Dizisi geçtiğimiz günlerde Show Tv ile el sıkışmış ve dizi Show Tv’de yayınlanmak üzere son hazırlıklarını yapmaya başladı. Yayın tarihi konusunda çeşitli söylentiler çıkan dizinin yayın tarihi sonunda belli oldu. Birbirinden genç ve başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Güzel Günler dizisinin ilk yayın tarihi olarak 6 Kasım Pazar günü belirlendi. Böylece seyircinin heyecan ve merakla beklediği Güzel Günler dizisi Pazar akşamları ekrana gelecek.

Zor Bir Günde Yayınlanacak

Gold Film tarafından hazırlıkları tamamlanan ve Show Tv ile el sıkışan aşk – aile türünde ele alınan Güzel Günler dizisi 6 Kasım Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizi Pazar akşamlarında Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Yargı ve TRT 1 ekranlarında üçüncü sezonuyla yayınlanan Teşkilat dizisiyle aynı gün ve saatte ekrana gelecek. Oldukça iyi sonuçlar alan bu iki dizinin yayın günü ve saatinde Show Tv’nin Güzel Günler dizisi seyirciyi kendi ekranına çekmeye çalışacak. İki dram ve aksiyon dizisinin arasında aile ve aşk türünde ele alınan dizinin nasıl bir sonuç alacağı ve reytinglerde ne yapacağı şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Güzel Günler Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Gold Film tarafından hazırlanan ve 6 Kasım Pazar gününden itibaren Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Güzel Günler dizisi doğdukları andan itibaren beşik kertmesi olarak birbirine bağlanan iki gencin ve bu iki gencin ailelerinin eğlenceli ve aşk dolu hayatlarını konu alacak. Dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler olan, Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse, Yıldıray şahinler ve Seray Gözler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken dizinin senaryosunu ise Selin Tunç Kaleme alıyor. Güzel Günler Dizisi 6 Kasım Pazar akşamından itibaren Show Tv’de seyirciyle buluşacak.

27-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar