Balkan Ninnisi’nin Kadın Başrolü Merih Öztürk Kimdir?

Balkan Ninnisi’nin Kadın Başrolü Merih Öztürk Kimdir?
TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak dram ve aşk dizisi Balkan Ninnisi’nin kadın ana karakteri (Jovanka) Merih Öztürk kimdir?

Bugünlerde TRT 1 ekranlarında tanıtımları yayınlanmaya başlayan ve yakında seyirciyle buluşacak olan yeni dizi Balkan Ninnisi seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Dizi Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilirken kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İki farklı millete mensup iki gencin tasvip edilmeyen ve karşı çıkılan aşklarını konu alan Balkan Ninnisi’nin başrolünde ünlü isimler Emre Bey ve kadın başrol olarak da Merih Öztürk yer alıyor. Seyircilerin heyecanla beklediği aşk ve dram dizisi Balkan Ninnisi’nde kadın başrol oyuncusu Merih Öztürk’ün kim olduğu, dizideki hikayesi ve şu ana kadar rol aldığı yapımlar seyirci tarafından merak edilmeye başlandı. Biz de Merih Öztürk kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır ve balkan ninnisinde nasıl bir karakteri canlandıracak sizler için araştırdık.

Merih Öztürk Kimdir?

Balkan Ninnisi Dizisinde Jovanka karakterini canlandıracak olan güzel isim Merih Öztürk 28 Aralık 1999 yılında Düzce’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversite eğitimini tamamlayan Merih Öztürk daha sonra katıldığı Best Model Of Turkey 2018 yarışmasında ikinciliği elde etmiştir. 1.76 boyunda ve 56 kilo ağırlığında olan Merih Öztürk daha sonra oyunculuk yapmak için eğitimler almış ve bugüne kadar

·         Son Osmanlı Yandım Ali

·         Börü

·         İki Aile

·         TRT Çocuk Reklam

·         Transist Reklam

·         Nerde O Yeminler?

·         Danette Reklam

·         Enza Home yapımlarında rol almıştır. Oyuncunun rol alacağı Balkan Ninnisi Merih Öztürk’ün kariyerindeki ilk başrol ve aynı zamanda en iddialı roldür.

Balkan Ninnisi Jovanka (Merih Öztürk) Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yaz aylarında yayınlanacak aşk ve dram dizisi Balkan Ninnisi’nin ana karakteri olan Jovanka (Merih Öztürk) 20’li yaşların başında olan genç ve güzel bir Makedon kızıdır. Babası Danile tarafından çok sevilen ve adeta üzerine titrenilen Jovanka Türk ve Müslüman olan Ertan’a aşıktır. Babası ise kızı Jovanka’nın bu aşkına karşı çıkmakta ve kızının bir Müslümanla ve özelliklede Süleyman’ın pğlu Ertan’la evlenmesine karşı çıkmaktadır. Aynı şekilde Jovanka Ertan’ın babası Süleyman tarafından da Müslüman olmadığı gerekçesiyle istenmez. Ancak Jovanka ve Ertan bu aşk için ailelerini karşısına alacaklardır.

26-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar