Begüm Birgören Boşanma Haberlerine Cevap Verdi

Begüm Birgören Boşanma Haberlerine Cevap Verdi
Dizi ve sinema dünyasının ünlü ismi Begüm Birgören ve eşi hakkında çıkan haberlere ilk ağızdan cevap geldi. Begüm Birgören haklarında çıkan iddiaları yanıtladı!

Magazin dünyasında yer alan bir haber ünlü oyuncu Begüm Birgören’in eşiyle yaladığı sorunları bugün okuyucularına ve takipçilerine duyurdu. Bugüne kadar pek çok projede rol alan ve her yer aldığı projede üst düzey performans gösteren ünlü isim 1.5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Mehmet Cemil ile pandemi günlerinde sessiz sedasız evlenerek dünya evine girmişti. Ancak aradan geçen yaklaşık 2 yılın ardından çiftin bazı sorunlar yaşadıkları ve boşanma aşamasına geldikleri haberleri magazin basını ve sosyal medyada sıklıkla yer almaya başlamıştı. Ünlü çiftin boşanmak için karar aldıkları ve mahkemeye başvurdukları şeklindeki bu haberler çift tarafından doğrulanmamıştı. Son olarak bir televizyon kanalındaki programa katılan ünlü isim konuyla alakalı olarak sorulan sorulara cevap verdi.

Süreç İçinde Anlaşamayabiliyorsunuz

Ünlü oyuncu Begüm Birgören katıldığı bir programda eşiyle yaşadıklarını anlattı. Sorulan sorulara cevap veren ünlü isim eşinin kendisine şiddet uygulayıp uygulamadığını, kavga olup olmadığı şeklindeki soruya “asla böyle bir şey söz konusu bile değil. Bence insanlar bir flörte, bir ilişkiye başladığı zaman bir insanın ne olabileceğini, geleceğe dair verdiği o sinyallerden alırsınız diye düşünüyorum. Ben hayatımda bana karşı sesini yükseltmiş bir erkeğe bile tahammül etmem. Çizgimi çizerim. O yüzden ilerisini yaşamam söz konusu bile olmadı şu güne kadar. Bundan sonra olmayacağına da çok eminim. Neden eminim? Ben böyle bir kadın olduğum için değil, buna müsaade etmezsiniz ya da dediğim gibi karşınızdaki insanı iyi tahlil edersiniz. Öyle bir şey söz konusu değil. Çok naif, çok güzel bir insandı. Süreç içinde anlaşamayabiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Begüm Birgören Kimdir?

Ünlü oyuncu Begüm Birgören 20 Eylül 1982 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan itibaren tiyatronun içinde olan ünlü isim Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Başarılı oyuncu bugüne kadar, Pilli Bebek, Mavi Kolye, Arapsaçı, Seher Vakti, Kırık Kanatlar, Karayılan, Mert ile Gert, Ömre Bedel, Kaçak, Bir Deniz Hikayesi, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Vurgun, Nokta, Ali’nin Sekiz Günü, Türkan, Göl Zamanı ve Kendime İyi Bak adlı yapımlarda yer almıştır.

26-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar