FOX'un "Bambaşka Biri" dizisine iki yeni isim dahil oldu

FOX'un
Pazartesi akşamları Fox TV ekranlarında yer alan başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı "Bambaşka Biri" dizisinin kadrosuna iki yeni isim eklendi.

 Tims&B Productions imzalı Fox TV'nin sevilen dizilerinden "Bambaşka Biri"ye iki yeni sürpriz isim eklendi.

DİZİYE HANGİ İKİ İSİM DAHİL OLDU?

Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerinde bulunduğu "Bambaşka Biri" dizisinin senaryosunu Ethem Özışık üstleniyor. Dizinin konusu; Geçmişini geride bırakarak yeni düzenini kurmak isteyen savcı Leyla ve düzenli ve şöhret dolu bir hayatı olan gazateci Kenan'ın yolları İstanbul'da gerçekleşen bir cinayet sayesinde kesişir. Bu cinayetin aşk ve kendi hayatlarına etki ettiğini anlatmaktadır. Diziye "Müşerref" karakteriyle Yeşim Gül ve Yunus Narin dahil oldu.

YEŞİM GÜL KİMDİR?

1966 Ankara doğumlu olan Yeşim Gül eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Görev yeri İstanbul Devlet Tiyatrosu'dur. Gül, tiyatro oyunculuğu dışında seslendirme, televizyon ve sinema alanlarında da yer almıştır. 

Tiyatro Oyunları:

Tamamen Doluyuz / Seslendirme - 2018   

Sevgili Hayat / Lena - 2014    

İçerdekiler / Kadın - 1988       

Film ve Diziler:

Kaderimin Oyunu (Emine, 2021)

Arıza (Rukiye Altay,  2020-2021)

Bizi Hatırla (Sinema  2018)

Cesur Yürek (Güler,  2016)

Arka Sokaklar (Leman,2006)

Bizim Evin Halleri (Fidan,  2000)

YUNUS NARİN KİMDİR?

1989 İzmir doğumlu olan Yunus Narin eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü'nde tamamladı. Üniversite eğitiminin yanısıra birçok eğitimler almıştır. Bunlar; Michael Chekhov Europe Workshop, Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri, Stella Adler Metot Oyunculuğu Eğitimi, Susan Main – Ses ve Nefes Çalışması       

Projeler:

Son Yaz / 2020-2021

Hekimoğlu / 2020

Sevgili Geçmiş / 2019

İstanbullu Gelin / 2017

Bambaşka Biri dizisi genişleyen kadrosu ile her hafta yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20.00'de FOX'ta  

18-11-2023
Yazar Hakkında
Tuğba Coşgun

Tuğba Coşgun

Haziran 1996 doğumluyum. Gebze/ Kocaeli'de yaşıyorum. 2017'de Kocaeli Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği bölümünden mezun oldum. 5 y .. devamı.. mail
Yorumlar