Ünlü oyuncu Birgül Ulusoy ‘Bambaşka Biri’nde

Ünlü oyuncu Birgül Ulusoy ‘Bambaşka Biri’nde
Yabani, Aşk Mantık İntikam, Veda, Yahşi Cazibe, Çiçek Taksi gibi kült olmuş önemli dizilerde yer almış olan oyuncu Birgül Ulusoy Bambaşka Biri dizi oyuncu kadrosuna dahil oluyor.

Bambaşka Biri dizisi hangi kanalda hangi gün yayınlanıyor? Dizinin yönetmen koltuğunda kim oturuyor? Bambaşka Biri dizisinin yönetmeni kimdir? Dizinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler kim? Dizinin konusu nedir? Bambaşka Biri dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda...

Ünlü oyuncu Birgül Ulusoy ‘Bambaşka Biri’nde

Yılbaşında final yapması düşünülen Bambaşka Biri dizisi bir taraftanda oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yabani, Aşk Mantık İntikam, Kırgın Çiçekler, Küçük Gelin, Veda, Adını Feriha Koydum, Yahşi Cazibe, Beşinci Boyut, Çiçek Taksi gibi kült olmuş önemli dizilerde yer almış olan usta oyuncu Birgül Ulusoy Bambaşka Biri dizi oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Emektar oyuncu dizide Nuray karakterinin teyzesine hayat verecek. 

Senarist Ethem Özışık

Romantik dram tarzındaki Bambaşka Biri dizisinin senaryosunu Ethem Özışık kaleme alıyor.  Yönetmen koltuğunda Özlem Günhan ve Gül Sarıaltın’ın oturduğu dizinin ilk bölümü  11 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyicisine merhaba dedi. Onur Şener, Lokman Maral ve Seçil Çömlekçi’nin hikayesinden beyazcama uyarlanan dizinin oyuncu kadrosundaki isimler ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor; “Hande Erçel - Leyla Gediz, Burak Deniz - Kenan Öztürk, Begüm Akkaya - Yasemin, Ferit Aktuğ - Murat Erden, Aslı Orcan - Nükhet İşmen, Gülçin Hatıhan - Şahinde, Muttalip Müjdeci - Ekrem Gediz, Berrin Arısoy - Nevin Öztürk, Cem Davran - Turan Öztürk, Uğur Uzunel - Tahir Gediz, Polen Emre - Nuray Gediz, Yeşim Gül - Müşerref, Yunus Narin - Özgür, Bahadır Vatanoğlu -  Gökhan, Dilşah Demir      - Pelin, Menderes Samancılar İdris Taşlı, Kardelen Arnavutoğlu               Gülçin Gediz, Birgül Ulusoy         Nurgül.”

Bambaşka Biri dizisinin konusu

Yapımını Tims&B Prodüctions’un yaptığı dizinin yapımcılığını Burak Sağyaşar ve Timur Savcı üstleniyor. 11. Bölümde yönetmen değişikliğine giden dizinin bu haftaki bölümü takipçilerince merakla bekleniyor. Dizide Hande Erçel’in hayat verdiği Savcı Leyla karakteri genç , güzel ve zeki bir savcıdır. Burak Deniz’in canlandırdığı Gazeteci Kenan karakteri ise hırslı ve yakışıklı ve zengin bir ailenin çocuğudur. Ormanda vahşice işlenen Hamdi Atılbey cinayeti ikilinin yollarının kesişmesine neden olur. Ne var ki bu gizemli cinayet sadece onların ilişkilerinin değil aynı zamanda kendi hayatlarıyla ilgibi doğru bildiklerininde yıkılacağının habercisidir. 

27-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler