Baraj 1. bölüm izle

Baraj 1. bölüm izle
Baraj 1. bölüm izle: FOX TV'nin yeni dizisi Baraj, ilk bölümüyle yayınlanıyor. Baraj ilk bölüm izlemek için yazıya göz atın.

Baraj 1. bölüm izle: Baraj dizisi Medyapım etiketiyle FOX TV'den ekrana gelmeye başlıyor. Dikkat çeken konusu ve oyuncularıyla çok konuşulan Baraj dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Birbirinden önemli isimleri başrolde buluşturan Baraj dizisinin ilk bölümü nereden izlenir? Bununla birlikte, Baraj dizisiyle ilgili ne biliyoruz?

Baraj 1. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, İman Casablanca, Şamil Kafkas, Rânâ Cabbar, Tuna Orhan, Sait Genay, Mesut Yılmaz, İhsan İlhan ve Batuhan Yüzgeleç'in yer aldığı Baraj dizisi 1977 yapımı Baraj filminden uyarlamadır. Merakla beklenen Baraj dizisinin ilk bölümü 17 Mart Salı akşamı saat 20:00'da FOX TV'den ekrana gelecek. Bölüm yayınlanır yayınlanmaz aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayarak izlemeye başlayabilirsiniz.

Baraj dizisi konusu

Baraj dizisi Nazım, Nehir ve Tarık isimli karakterlerin etrafında şekilleniyor. Nazım, bir baraj inşaatından çalışmakta olan bir ustabaşıdır. 30'lu yaşlarını geride bırakan Nazım'ın yüzü talihsiz bir kaza sonucu deforme olmuştur. Onu tanımlamak gerekirse kendi iç dünyasında yaşayan, soğuk gibi kelimeleri kullanabiliriz. Nazım, bir arkadaşlık sitesi üzerinden Nehir ile tanışır. Nehir ise 20'lerinin ortalarında güzel ve alımlı bir kadındır. Yetimhaneden büyümüş ve ardından Zerrin tarafından sahiplenilmiştir. Zerrin ile anne kız ilişkisine benzer bir ilişki vardır. Hayatı Zerrin'den öğrenen Nehir, para kazanmanın kolay yolunu da ondan öğrenmiştir. Erkeklerden nefret eden Zerrin, erkekleri dolandıran bir dolandırıcıdır. Zerrin sayesinde Nehir de bir dolandırıcı olup çıkmıştır. Ancak artık bu işi yapmak istememektedir. Nazım ve Nehir'in mesajlaşmaya başlar ve sohbet ilerler. İkisi de birbirine her şeyini anlatırlar. Ancak ikisi de kendileriyle ilgili önemli bir detayı saklar. Nehir, ne iş yaptığını söylemezken Nazım da beğenilmeme korkusuyla kendi fotoğrafı diye ona, yanında çalışan Tarık'ın fotoğrafını gönderir. Yakışıklı bir genç olan Tarık, cazibesini zengin kızlar üzerinde denemektedir. Son avıysa ünlü iş adamı Kemal'in kızıdır. Kemal, Tarık'ın amacını hemen anlamış ve kendisine olan borçlarını ödemesi için onu baraj inşaatına göndermiştir. Nazım, Tarık ile konuşur ve Nehir ile buluşarak kendisi gibi davranmasını ister. Tarık hemen kabul eder. Tarık, Nazım olarak Nehir ile buluşur. Tarık'ın da Nehir'den hoşlanması işleri karmakarışık bir noktaya sürükler. Bir aşk üçgeni oluşur ve herkes birbirinden bir şeyler gizlemektedir. 

17-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler