Baraj 4. Bölüm İzle!

Baraj 4. Bölüm İzle!
Baraj 4. Bölüm İzle; 8 Eylül Salı akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelen Baraj dizisini tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 4. Bölüm İzle; oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı Baraj Dizisi Salı akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezon ikinci yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide işler daha da karışmaya başlar. Nehir telefonda mesajlaştı ve sevdiği adamın aslında Nazım olduğunu bilmemektedir. Nehir gerçek Nazım diye Tarık’ı sevmeye başlamıştır. Nazım usta ise bu durumdan hiç memnun değildir ve Tarık’tan Nehir’i biran önce baraj inşaatından göndermesini ister. Tarık ise bu durumu lehine kullanmak için işleri ağırdan almaktadır. Salı akşamlarının gerilim ve dram dolu dizisi Baraj’ın 4. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

BARAJ SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Tarık ve Nehir arasındaki ilişki her an daha da gelişerek devam etmektedir. Üstelik tüm yaşananlar Nazım ustanın gözünün önünde olmaktadır. Nazım usta biran önce nehir’i göndermek için Tarık’a baskı yapsa da Tarık bunu pek dikkate almaz. Üstelik Tarık baraj inşaatında çalışan yemekçinin genç ve güzel eşiyle de bir ilişkiye başlamıştır. Nazım Usta kendisini oynayan Tarık’a karşı adeta çaresizdir. Sevdiği Nehir her an elinden daha da uzaklaşmaktadır. Nazım bu durum karşısında ne yapacaktır?

Baraj Dizisi 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Bir yalanın üstüne kurulan ve her an daha da derinleşerek ilerleyen Baraj dizisinin bu akşam yayınlanacak 4. Bölümünde işler iyice karışmaktadır. Nazım ve Tarık’ın anlaşması üzerine Tarık Nehir’e kötü davranmaya ve onu kendisinden uzaklaştırmaya çalışmaktadır. Nehir’de bir arkadaşının rahatsızlanması üzerine İstanbul’a dönmeye karar verir. Ancak işler hiçte planlandığı gibi gitmez ve Tarık Baraj inşaatında sakatlanarak hastaneye kaldırılır. Nehir’de onu bu zor anında bırakmamak için İstanbul’a dönmekten vazgeçer. Nehir’in her geçen an Tarık’a daha fazla bağlandığını fark eden Nazım ise bu duruma çözüm bulmak ister. Ancak Nazım ve Tarık arasındaki yer değiştirme yalanı Baraj inşaatında bir kişi tarafından daha öğrenilir. Nehir artık tüm gerçekleri her an öğrenebilecektir. Nazım ise bunu engellemeye çalışır. Baraj tüm bu gelişmeler ve daha fazlasıyla bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

08-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar