Baraj 37. Bölüm İzle

Baraj 37. Bölüm İzle
Baraj 37. Bölüm İzle; 27 Nisan Salı akşamı37.yeni bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin yayınlanan 37.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 37. Bölüm İzle; Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve Hira Su Yıldız’ın rol aldığı Baraj Dizisi bu akşam saat 20.00’da 37. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluyor. İkinci sezonunda olan ve bu sezon sonunda final yapmasına karar verilen diziler arasında yer alan Baraj bir Baraj inşaat sırasında barajda görevli bir mühendis olan Nazım Usta ve zengin birinin koruması altında olan Tarık’ın ve oraya mecburen gelen Nehir’in hikayelerini anlatıyor. Nehir’e bir oyun sonucu iki isimde aşık olur ve sonrasında onu elde edebilmek için ellerinden geleni yapar ve hatta bu uğurda cinayet bile işlenir. Baraj Türk Sinemasının yine aynı adı taşıyan filminden dizi olarak uyarlandı ve seyirci iki sezon boyunca ekranlarda bu diziyi seyretti. Baraj’ın bu akşam yayınlanacak 37.bölümü ise yine seyirciyi ekrana kilitleyecek.

BARAJ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve seyirciyi ekran başına kilitleyen yapımlardan olan Baraj yayınlanan son bölümde Nazım ve Tarık arasındaki gerilimi bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Ancak bu düşmanlıklarını gizlemek zorundadırlar çünkü uğurlarında büyük kavgalar verdikleri Nehir kayıptır ve hayatı tehlikededir. Ancak gelişmeler ne yazık iki ikisine de büyük bir sürpriz hazırlamaktadır.

Baraj Dizisi 37. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

İki sezondur FoxTv ekranlarında yayınlanan ve Türk Sinemasının en başarılı yapımlarından biri olan Baraj filminden diziye uyarlanan Baraj Dizisi bu akşam yayınlanacak bölümde bütün bir hikayenin en temel sırrı deşifre olacaktır. Tarık’a aşık olan ve bunun için pek çok şeyi göze alan Zahra, Tarık’ın Nehirle evlenmesi üzerine hareket geçer ve Nehir’e Tarık’ın bir katil olduğunu ifade eder. Ancak Nehir bu iddiaya inanmaz ve bunu Tarık’a sorar. Tarık ve Zahra arasında büyük bir kavga yaşanır ve Tarık Zahra’yı tehdit ederken elinde delil olmadığını söyler. Zahra ise yıllardır sakladığı delili ortaya çıkarır ve Nazım’a gösterir. Aslında katilin Nazım usta değil Tarık olduğunu artık herkes bilmektedir. Baraj bu akşam gerilimli ve heyecanlı bir bölümle finale bir adım daha yaklaşıyor. Baraj bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

27-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar