Baraj 35. Bölüm İzle

Baraj 35. Bölüm İzle
Baraj 35. Bölüm İzle; 13 Nisan Salı akşamı 35. Bölümüyle ekrana gelen Baraj dizisinin yayınlanan 35. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 35. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, Hira Su Yıldız ve Gizem Karaca’nın rol aldığı Baraj Dizisi bu akşam 35. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan dizilerden biri olan ev ilk sezonunda oldukça iyi reyting alan ancak ikinci sezonunda aynı başarıyı yakalayamayan Baraj bu sezonun sonunda final yaparak seyirciye veda etmeye hazırlanıyor. Türk sinemasının en başarılı filmlerinden biri olan ve Türkan Şoray ile Tarık Akan’ın başrolünde yer aldığı Baraj Filminden uyarlanan dizi son bölümlerde yeniden yükselişe geçen reytingiyle Salı akşamlarının sevilen yapımlarından biri olmayı başarmış durumda. Dizi bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Baraj Son Bölümde Neler Yaşandı?

Geçen sezon başlayan ve bu sezonun sonunda final yapacağı açıklanan Fox Tv’nin sevilen ve entrika ve gerilim dolu dizisi Baraj son yayınlanan bölümde yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nazım ile Nehir arasında olan sevgi ikilinin birbirini devamlı kızdırmaları üzerine bir kez daha ertelendi ve Nehir bu sefer başka biriyle birlikte olmaya başladı. Nazım ise bu durum karşısında Nehir’den iyice uzaklaşmaya başladı.

Baraj 35. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve reytinglerde her bölüm daha da yükselen bir grafiğe sahip olan baraj dizisi bu akşam ekrana gelecek 35. Bölümle seyircisini yine heyecanlı sahnelerle baş başa bırakacak. Dizide devamlı olarak tekrarlanan Nazım ve nehir arasındaki ilişkinin bir küs bir barılık halleri bu bölümde de devam ediyor. Nehir bir kez daha aldatıldığını düşünerek kendisini her daim sevdiğini bildiği Tarık’ın yanında bulur kendini. Nazım ise bu arada Alihan ile Nehir arasında nasıl bir ilişki olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Bu sırada Nehir’in Tarık’a gittiğinden haberi yoktur. Bahar ise Alihan’la olan anlaşmasını Nazım’dan gizlemeye çalışmaktadır. Bu arada Halit evlenme hayalleri kurduğu Zahra’nın başkasını sevdiğini öğrenince adeta küplere biner ve bu kişiyi bulmaya karar verir. Bu kişi olan Tarık’ı bulduğunda ise her şey bir anda karmakarışık olur. Halit Tarık’a silahını doğrulttu an Nehir oraya gelir ve herkes şok olur. Baraj bu akşam 35. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

13-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar