Baraj 38. Bölüm İzle

Baraj 38. Bölüm İzle
Baraj 38. Bölüm İzle; 4 Mayıs Salı akşamı 38.Bölümüyle ekrana gelen baraj Dizisinin yayınlanan 38.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 38. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru yavrucuk ve Gizem Karaca’nın rol aldığı Baraj bu akşam saat 20.00’da 38. bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezonun sonlarına doğru yayına giren ve ilk zamanlar oldukça iyi bir reyting ortalaması tutturan Baraj ne yazık bu başarısını ve istikrarını koruyamadı ve her geçen bölüm daha fazla düşüş yaşamaya başladı. Türk Sineması’nın aynı adlı filminden televizyon dizisi olarak uyarlanan dizi de bir baraj inşaatında usta olarak çalışan bir mühendis ile baraja tamamen rastlantı sonucu gelen Nehir’in tanışması ve bu sırada Baraj’da çalışan ve zengin biri olan Tarık’ın da Nehir’e aşık olmasıyla başlayan hikaye anlatıldı. Bu sezon sonunda final yapacağı açıklanan ve artık hikayeyi toparlayarak finale hazırlanan Baraj bu akşam yeni bölümü olan 38. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Baraj Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarında ikinci sezonunda olan ve Salı akşamları ekrana gelen Türk Sinemasının Baraj adlı filminden uyarlanan dizisi Baraj kendi seyircisine yine heyecanlı bir bölüm sunacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde Tarık’ın işlediği cinayet ortaya çıkmış ve Nazım’ın bu durum karşısında masum olduğu anlaşılmıştı. Nazım bu durum karşısında hala sevdiği kadın olan Nehir’le yeniden birlikte olma hayalleri kurarken Bahar ve Tarık ise bu durumu engellemek için çalışmaya başlamışlardı.

Baraj 38. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarının Salı akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Baraj bu akşam38. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Zahra’nın Tarık’ı ifşa etmesi üzerine Nazım ve Nehir yaşanılanları öğrenmişlerdir. Ancak Zahra Tarık ve Bahar’ın baskısıyla ifadesini geri alır ve Nazım ile Nehir’in elleri yine boş kalır. Nazım ve Nehir tüm gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışırlar. Nazım Bahar ve Tarık’ın konuşmalarına şahit olur ve kendisi için oynanan oyunları duyar ve görür. Bunun üzerine yeniden Nehir’le birlikte olmaya çalışır ancak Tarık ve Bahar buna müsaade etmemeye kararıdır. Öbür taraftan Halit’in de olanları öğrenmesi Halit’i adeta delirtir. Bu arada Bahar’ın Azra hakkındaki gerçekleri öğrenmesi herkesin hayatını tümden değiştirecektir. Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Baraj 38.yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da seyirci ile buluşuyor.

04-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar