Baraj 39. Bölüm (Final) İzle

Baraj 39. Bölüm (Final) İzle
Baraj 39. Bölüm (Final) İzle; 11Mayıs Salı 39. Final bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin yayınlanan finalbölümüolan39. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 39. Bölüm (Final) İzle; Oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Burak Yörük, Biran Damla Yılmaz, Sumru Yavrucuk, İman Casablanca ve Gizem Karaca’nın rol aldığı Baraj dizisi bu akşam saat 20.00’da 39. bölümü olan final bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve ilk başlarda oldukça iyi bir reyting ortalaması yakalayan dizi bu sezondan itibaren bu başarısını devam ettiremedi ve ortalama bir reytingle ekrana gelmeye devam etti. Türk Sineması’nın Baraj adlı filminden televizyon dizisi olarak uyarlanan dizinin film versiyonunda ünlü oyuncular Türkan Şoray, Tarık Akan rol almıştı. Geçen sezon başlaya dizi bu sezon Salı akşamları ekrana gelirken gerilim, entrika ve heyecanı da seyirciye taşıdı. 39. Bölümüyle final yapacak olan dizi bu akşam son kez ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

Baraj Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen ve bu akşam final yapacak olan Baraj dizisi her hafta seyirciye gerilim ve entrika dolu dakikalar izletti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Zahra’nın ifadeleriyle Tarık’ın yaptıkları ortaya çıkmıştı. Ancak Zahra ifadesini geri alınca Nazım’ın bütün umutları kaybolmuştu. Nazım ve Nehir bütün bu kaybolan umutlardan sora yeniden bir araya gelmek için uğraşmaktadırlar.

Baraj 39. Bölümde (Final) Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında iki sezondur ekrana gelen ve Türk Sinemasının kült filmlerinden biri olan Baraj adlı filmden televizyona uyarlanan dizi bu akşam ekrana gelecek 39. Bölümüyle final yapıyor. İkinci sezonunda olan ve Salı akşamlarının sevilen dizilerinden olan Baraj bu akşam yayınlanacak bölümünde yine seyirciye heyecanlı bir bölüm izletirken ekranlara da veda ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak final bölümünde Nazım’ın suçsuzluğu Bahar’ın iki dudağı arasındadır. Ancak Bahar’ın gerçekleri ilan etmemesi için Tarık her şeyi yapabilecek durumdadır. Nehir’i elinden kaçırmamak için ve Nazım’la olan hesabından dolayı Tarık her şeyi göze almıştır. Ancak Zahra tüm gerçekleri ortaya koymaya kararlıdır. Nehir Tarık’a Nazım’ı sevdiğini ve kendisiyle olamayacağını söylese de Tarık bunu dinlemeyecek ve Nazım’ın da Nehir’le olmasını önlemek için çok tehlikeli bir harekete girişecek ve silahla Nazım’ın karşısına çıkacaktır. Baraj bu akşam yayınlanacak 39. bölümü olan final bölümüyle son kez ekranlara geliyor. Barajın son bölümü olan 39. Bölümü bu akşam saat 20.00’da FoxTv’de.

11-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar