Baraj dizisi Zahra (İman Casablanca) kimdir?

Baraj dizisi Zahra (İman Casablanca) kimdir?
Baraj dizisinin dikkat çeken karakterlerinden biri Zahra oldu. Karaktere hayat veren İman Casablanca kimdir? İman Casablanca nereli?

Medyapım, Baraj dizisini FOX TV'den ekrana getirmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler yer alıyor. Bu isimlerden birisi İman Casablanca olarak görünüyor. Zahra karakterini canlandıran İman Casablanca kimdir? Bunun yanı sıra "İman Casablanca nereli?" gibi pek çok soru da soruluyor. Dilerseniz genç oyuncunun kariyerine yakından bir bakış atalım.

Baraj dizisi Zahra (İman Casablanca) kimdir?

İman Casablanca, 1999 yılında Fas'ta dünyaya geldi. 1.75 boy ve 50 kilo olan İman Casablanca, Model, oyuncu ve matematik mühendisidir. Faslı güzel, 2018 yılında Best Modell of World birincisi seçilmiştir. Aynı sene Türk Hava Yolları'nda kabin memuru olarak çalışmıştır. Pek çok dil bilen Casablanca, bu sayede uluslararası projelerde yer almaktadır. Arapça, Fransızca, Türkçe ve Farsça gibi dilleri akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. 2019 yılında FOX TV'den ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Leyla karakterini canlandırdı. Şimdi de FOX TV'de yayınlanan Baraj dizisiyle ekranlarda boy göstermeye devam ediyor.

Oyuncunun kariyerinden bahsettik. Şimdi de dizide canlandıracağı Zahra karakterine bir göz atalım.

Zahra, Baraj inşaatında çalışan Halil'in genç ve güzel karısıdır. Hoşuna giden erkeklere karşı flörtözdür. Kocası da bunun farkındadır ancak Zahra, ne yapıp ne edip onu muma çevirmeyi başarmıştır. Halil ile evliliği tamamen mantık evliliğidir. İçerisinde ona karşı sadakat ya da aşk yoktur. Baraj'dan kurtulmak istemektedir. Tarık ile karşılaşan Zahra, ondan etkilenir ve zamanla ona karşı saplantılı bir aşkla bağlanır.

Baraj dizisinin konusu ne?

Medyapım imzasıyla FOX TV'den ekrana gelen Baraj dizisi, başrollerinde Tarık Akan ve Türkan Şoray'ın yer aldığı, aynı ismi taşıyan 1977 yapımı filmin modern uyarlamasıdır. Nazım ve Nehir, bir arkadaşlık sitesinde tanışırlar. Birbirlerinin fotoğraflarını görmeden saatlerce yazışırlar. En sonunda dayanamayan Nehir, fotoğrafını Nazım'a gönderir. Nehir, genç ve güzel bir kadındır, Nazım ise orta yaşlı ve içine kapanıktır. Yüzünü kaplayan büyük bir yara izi nedeniyle kendi fotoğrafını göndermeye çekinir. Bu yüzden ona, nedenle oldukça yakışıklı bir genç olan Tarık'ın fotoğrafını gönderir. Daha sonra Tarık'tan kısa süreliğine kendi yerine geçmesini ister. Nazım, kendini göstermeyerek Nehir'i kandırmaktadır ancak Nehir'de ona tam olarak dürüst davranmaz. Nehir bir dolandırıcıdır ve kendisiyle evlenme hayalleri kuran adamları dolandırmıştır. Ancak Nazım'la birlikte, ilk kez bir adama karşı bir şeyler hissettiğini fark eder. Bilmediği şey ise Nazım'ın çok farklı biri olduğudur. Nehir'in karşısına Nazım olarak çıkan Tarık da Nehir'den hoşlanmaya başlayınca her şey karışır. Nehir, telefonda Nazım ile mesajlaşmaya, Tarık ile görüşmeye başlar. Nehir, mesajlaştığı kişiden de yüz yüze görüştüğü kişiden de hoşlanır. Peki gerçekten hangisine aşıktır?

17-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar