Baraj Dizisi’nin Çekilen Sahneleri Çöp mü Oldu?

Baraj Dizisi’nin Çekilen Sahneleri Çöp mü Oldu?
Fox Tv için hazırlanan Baraj Dizisi’nin çekilen bazı sahnelerinin çöp olması şok etkisi yarattı. Dizinin çekimlerinin ise devam ettiği bildirildi. İşte detaylar!

Çalışmaları ve çekimleri halen devam eden yeni diziler arasında en çok merak edilenlerin başında Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanmaya başlayan Baraj Dizisi geliyor. Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği ve Hasan Tolga Pulat’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük gibi usta isimler yer alıyor. Türk sinemasının kült filmlerinden Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın başrolünde oynadığı Baraj Filminden uyarlanan dizi için hazırlıklar uzun süredir titiz bir şekilde yürütülüyor. Bir dönem Biran damla Yılmaz’ın domuz gribine yakalanması ve Feyyaz Duman’ın da imaj değişikliği nedeniyle ara verilen çekimler yeniden başlarken bu sefer de daha önce Çatalca’da çekilen sahnelerin çoğunluğunun kullanılamayacağı öğrenildi. İşte detaylar!

Baraj Dizi’nin Çekilen Sahneleri Çöp mü Oldu?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri tüm hızıyla süren Baraj Dizisi’nin yakasını şanssızlıklar bir türlü bırakmıyor. Türk sinemasının en çok beğenilen filmlerinden biri olan Baraj’dan uyarlanarak hazırlanan Baraj Dizisi daha önce hazırlanmaya başlanmış ancak çalışmalar yarım kalmıştı. Bu sezonun başında yeniden çalışmaları başlayan dizinin çekimleri sürerken önce oyuncu Biran damla Yılmaz domuz gribine yakalandı. Oyuncunun tedavi süreci devam ederken Kadın dizisinde rol alan Feyyaz duman’ın da imaj değişikliği için sakal ve bıyık bırakmasına karar verildi ve bu beklenmeye başlandı. Her şey tamam derken bu sefer de dizinin Çatalca’da çekilen sahnelerinden bir kısmının kullanılamayacağı olduğu öğrenildi. Dizinin Çatalca’da bir baraj inşaatında yapılan çekimleri Sakarya’ya taşınınca daha önce çekilen sahnelerin mekan devamlılığının olmaması nedeniyle çöp olduğu öğrenildi.

Baraj Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Medyapım tarafından hazırlanan baraj Dizisi’nin çekimleri her türlü aksiliğe rağmen devam ediyor. Çatalca’dan Sakarya’ya taşınan set tüm hızıyla çalışmalarına devam ederken birkaç güne kadar dizinin ilk bölümünün çekimlerinin biteceği açıklandı. Daha sonra montaj ve post prodüction aşamasının ardından yayına hazır hale gelecek dizinin Fox Tv’de Salı akşamları yayınlanan ve final yapan Kadın Dizisi’nin yerine yayına gireceği öğrenildi. Mart sonu gibi ilk bölümü ekranlara gelecek dizinin tanıtım ve afiş çalışmaları da bitmek üzere. Don olarak yine Fox Tv’de ekrana gelen ve ilk bölümü yayınlanan Öğretmen Dizisi’nin bir sahnesinde Baraj Dizisi’nin reklamı da yayınlandı. Dizinin tam yayın tarihi belli olduğunda sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

06-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar