Baraj dizisinin oyuncu kadrosuna iki bomba isim daha katıldı

Baraj dizisinin oyuncu kadrosuna iki bomba isim daha katıldı
Aylardır merakla beklenen Baraj dizisinin oyuncu kadrosuna iki bomba isim daha katıldı. Kadrosu her geçen gün yeni isimlerle zenginleşen Baraj dizisine katılan iki bomba isim kim?

Aylardır merakla beklenen Baraj dizisinin oyuncu kadrosuna iki bomba isim daha katıldı. Baraj inşaatında çalışan Nazım ve hayat kadını Aysel’in aşkını anlatan Baraj filminden esinlenerek hazırlanan Baraj dizisi Fox Tv’de yayınlanmak için gün sayıyor. Kadrosu her geçen gün yeni isimlerle zenginleşen Baraj dizisine katılan iki bomba isim kim, Baraj dizisinin konusu nedir, haberimizde. Şimdi detaylar

Baraj dizisinin oyuncu kadrosuna iki bomba isim daha katıldı

Orhan Aksoy'un yönettiği 1977 yapımı Baraj filmi aynı isimde dizi oluyor. Senaryosunu Safa Önal'ın yazdığı filmin başrollerinde Türkân Şoray ve Tarık Akan oynamıştı. Baraj inşaatında ustabaşı olarak çalışan Nazım ve hayat kadını Aysel’in aşkını anlatan film, aslına sadık kalınarak Fox Tv’de dizi olarak ekrana gelecek. Fatih Aksoy - Yağmur Ünal'ın yapımcılığındaki dizinin yönetmeni ve senaristi Hasan Tolga Pulat olarak belirlendi. Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan'ın başrol oynadığı dizinin kadrosuna Rana Cabbar ve Mesut Yılmaz da dahil oldu.  'Hercai' dizisine konuk oyuncu olarak katılan Rana Cabbar ve  'Ver Elini Aşk' dizisinde rol alan Mesut Yılmaz artık Baraj dizisi için ter dökecek. Canlitv olarak her iki oyuncuya da başarılar diliyoruz.

Baraj Dizisi Konusu Nedir?

İzleyiciye nostalji yaşatacak olan Baraj dizisi baraj inşaatında çalışan bir ustabaşı ile aşık olduğu bir genelev kadını arasındaki ilişkiyi ekrana getiriyor. Önyargıların aşkı yıkamayacağı konusunu işleyecek  dizide Baraj işçisi Nazım, Aysel’e aşık olur ama onun hayat kadını olduğunu bilmez. Çok geçmeden gerçeği öğrenen Nazım, aşkını gizlese de bir gün Aysel’in inşaata gelmesiyle olaylar dizisi başlar.

Rana Cabbar Kimdir?

1945 İstanbul doğumlu oyuncu Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kuruluşunda bulundu. Uzun yıllar AST bünyesinde oyunculuk yaptıktan sonra dizi ve sinemalarda görev yaptı.

Rol Aldığı Filmler:

Hayat Devam Ediyor: 2011

Büyük Oyun : 2009

Kollama : 2008

Kabadayı : 2007

Kara Duvak : 2007

Pars Narkoterör : 2007

Beyaz Gelincik : 2005

Akrebin Yolculuğu : 1997

Şahmaran : 1993

72. Koğuş : 1987

Mesut Yılmaz Kimdir?

1988 İzmir doğumlu oyuncu birçok oyuncu gibi Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunudur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle başladığı oyunculuk kariyerinde sırasıyla Kızılelma, İnadına Aşk, Şahane Damat yapımlarında boy gösterdi. Son olarak Ver Elini Aşk dizisinde görev yapan Mesut Yılmaz, özel bir tiyatroda oynadığı Shakespeare’in Bütün Eserleri adlı oyunla ödüle layık görüldü.

01-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar