Baraj 26. Bölüm izle

Baraj 26. Bölüm izle
Baraj 26. Bölüm izle; Ekranların sevilen dizisi Baraj 26. Bölüm 9 Şubat akşamı Fox Tv'den seyirciyle buluşacak. Baraj dizisinde bu akşam Nehir'in çocuk mücadelesi ekranda olacak.

Medyapım tarafından projelendirilen Baraj dizisi salı akşamları ekran yarışına devam ediyor. Biran Damla Yılmaz ve Feyyaz Duman'in başrolde olduğu Baraj dizisi bu akşam saat 20:00'da Fox Tv'de. Yeşilçam filminden günümüze uyarlanan Baraj dizisi dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor. Baraj 26. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Baraj 26. Bölüm tıkla izle!

Baraj 26. Bölüm canlı izle!

Baraj 26. Bölüm izle; Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken yapımlardan olan Baraj dizisi her hafta heyecanlı sahnelerle seyirciyi ekrana bağlıyor. Biran Damla Yılmaz ve Feyyaz Duman'ın başrol olduğu Baraj dizisinde güçlü bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Medyapım tarafından Yeşilçam klasiklerinden olan Baraj filminden uyarlanan Baraj dizisi salı akşamlarının sevilen yapımlarından. Baraj dizisinde yer alan Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, Gizem Karaca, İman Casabalanca ve çocuk oyuncu Hira Su Yıldız başarılı performanslarıyla göz dolduruyor.

Baraj yeni bölüm canlı izle

Yüzünde yara izi olan Nazım'ın Nehir'i çok beğenmesi ve kendi fotoğrafı yerine genç ve yakışıklı Tarık'ın fotoğrafını göndermesiyle başlayan Baraj dizisi hikayesi, ekrana gelmeye devam ediyor. Feyyaz Duman'ın canlandırdığı Nazım ile Biran Damla Yılmaz'ın canlandırdığı Nehir'in hikayesi her hafta farklı bir boyuta taşınıyor. Baraj 26. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz. Baraj dizisinde bu hafta ne olacak? Heyecan dolu baraj yeni bölüm bu akşam seyirciyle buluşuyor.  

Baraj 26. Bölüm özeti

Fox Tv'de yayınlanan Baraj 26. Bölümde Bahar'ın planının işe yaradığı görülüyor. Nazım Nehir'e olan güvenini kaybettmiştir. Nehir kendisine sırtını dönen Nazım'dan intikamını nasıl alacak. Nehir Nazım'ın tepkisine neden olacak planını devreye sokar. Tarık ile evlenmeye karar verir. Bu durumu öğrenen Zahra ise boş durmayacaktır. Zahra herkesi ve kendisini de yakacak bir hamle yapacaktır. Baraj 26. Bölüm izle! Heyecan dolu Baraj yeni bölüm bu akşam Fox Tv'de. İyi seyirler.

09-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar