Barbaros Dizisi Yolda

Barbaros Dizisi Yolda
TRT 1'in yeni dizisi Barbaros için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Peki ya dizinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? Bütün cevapları yazımızdan öğrenebilirsiniz.

    Tanıtımlarının yapıldığı Barbaros dizisi, çok yakın bir zaman da TRT 1’de izleyicisi ile buluşacak. Peki ya dizinin konusu ne ve oyuncuları kimler?  Bu soruların cevapları ve daha fazlasına yazımızda yer verdik.

   Dizi, Osmanlı Devleti zamanında yaşamış, Kaptan-ı Derya lakaplı ve Denizlerin Kralı olarak tanımlayabileceğimiz Barbaros Hayrettin Paşa’yı ve onun dönemini anlatacak. Payitaht Abdülhamid dizisi ile dikkatleri üzerine çekip iyi bir imaj yakalayan Es yapım, şimdi de Barbaros dizisinin yapımcılığını üstleniyor.

Barbaros Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

  Barbaros dizisinin tanıtım videoları gelse de, ne zaman yayına hayatına başlayacağı ile ilgili detaylı bilgimiz yok.  Ancak Ocak ayı içerisinde çıkması bekleniyor. Dizi, aynı zaman da şimdiye kadar çekilmiş tarih dizilerine ayrılan bütçeye oranla en yüksek bütçeli dizi olma özelliğini taşıyor. Bütçeye bu kadar çok yatırım yapmaları ise gerçekten kaliteli bir iş çıkarmak ve izleyicilerini gerçekten memnun etmek istemelerinden kaynaklı olabilir.

 

Barbaros Dizisi Oyuncu Kadrosu

     Oyuncu kadrosunun tamamı şimdilik yayınlanmasa da, elimizde ki bilgiler ile kimlerin şuan da kadroda olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca şuan için yayınlanan kadroda birbirinden özel ve alanında profesyonel oyuncular mevcut. İlk olarak Engin Altan Düzyatan ile başlayalım. Dizide başrol olarak oynayacak olan Engin Altan Düzyatan ‘Oruç Reis’ karakterine can verecek. Daha önceden yine TRT 1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde ki ‘Ertuğrul’ karakteri ile tarih konulu dizide üstün bir performans gösteren Engin Altan Düzyatan için bu rol biçilmiş kaftan. Kuruluş Osman dizisinde de oynanması beklenirken oyuncu bu teklifi reddetmiş ve Barbaros dizisi ile anlaşma sağlamıştı. Diğer bir oyuncumuz ise Ulaş Tuna Astepe. Dizide ‘Barbaros Hayrettin Paşa’ karakterine bürünecek olan Ulaş Tuna Astepe, en son Sen Anlat Karadeniz dizisinde ki rolü ile akıllarımızda kalmıştı. Oyuncunun ilk dizisi ise 2012 yılında yayınlanan Karadayı dizisiydi. 3. Ve şuan için son oyuncumuz ise Çağatay Ulusoy. Hangi karakteri canlandıracağını henüz bizde bilmiyoruz açıkçası. Ancak kimi canlandırırsa canlandırsın, senaryo güzel, akıcı ve heyecanlı ise Çağatay Ulusoy elinden geleni yapıp, karakterini sonuna kadar en kaliteli şekilde canlandıracağından hiç şüphemiz yok.

 

07-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar