Barbaroslar 1. Bölüm İzle

Barbaroslar 1. Bölüm İzle
Barbaroslar 1. Bölüm İzle; 16 Eylül Perşembe 1. Bölümüyle ekrana gelen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nın yayınlanacak ilk bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Barbaroslar 1. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan gibi usta isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu akşam saat 20.00’da 1. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Es Film İmzalı bir dönem dizisi olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılcı uzun zamandır üzerinde çalışılan ve büyük önem verilen projelerden biri olarak çok konuşuldu. Dizi için büyük bir platform kurulurken çekimlere ise aylar öncesinden başlandı. Kanalın bu sezon ekrana gelecek en önemli ve iddialı dizilerinden olan yapım Akdeniz’in bir Türk gölü haline getirilmesi hikayesini anlatıyor. Dört kardeşin denizlerde Türk’ün gücünü göstermek ve damgasını vurmak için çıktığı bu mücadele seyirciyi de kendine çekecek gibi duruyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu akşam yayınlanacak ilk bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında olacak.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

TRT 1 ekranlarında bu akşam 1. Bölümüyle ekrana gelecek olan sezonun en büyük prodüksiyonlu işlerinden olan ve bir dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı seyirciyle buluşmaya hazır. Dizi Midilli adasında yaşayan ve Yakup Ağa’nın dört oğlu olan Oruç, Hızır, İlyas ve İshak’ın hikayesini ele alıyor. Bu dört gencin Midilli’den yola çıkarak Akdeniz’i Türk gölü haline getirmesi ve düşmana korku salmasının hikayesi bu akşam saat 20.00’daTRT 1’de.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 1. Bölümde Neler Yaşanacak?

Bu akşam dizi seyircileri iddialı ve görkemli bir projeye daha tanışıyor. TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın ilk bölümünde seyirci ekrana kilitlenecek. Dizinin ilk bölümünde Yakup Ağa’nın ölümünün ardından dört kardeş ayrı düşmüşlerdir. Oruç ve İlyas denizlere açılmak isterken ağaları İshak buna karşı çıkar. Ancak iki kardeş söz dinlemezler ve bir gemiyle denizlere açılırlar. İshak Ağa kardeşi Hızır’ın Midilli’de kalmasından memnundur ancak Hızır’ın aklında bambaşka bir şey vardır. Hızır’ın amacı kitapçı Süleyman usta ile peşine düştükleri Kutsal Sır’ı öğrenmektir ve bu uğurda büyük düşler kurar. Ancak ne yazık ki Kutsal Sırrın tek isteyeni Hızır değildir. Her kötülüğü yapabilecek olan Pietro’da Kutsal Sırrın peşindir. Öbür taraftan Baba Oruç ve İlyas korumalık görevini üstlendikleri gemide bir saldırıya uğrarlar ve bu saldırı sonunda Oruç ve İlyas yeni bir düşman edinirler, Antuan. İlk bölümüyle ekrana gelecek Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu akşam saat 20.00’da 1. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

16-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar