Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12. Bölüm izle

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12. Bölüm izle!
Oruç, altınları bulup İlyas’ı idamdan kurtarabilecek mi? Altınların izini bulan Oruç, Sylvio ve adamları tarafından kıstırılır. Pietro’nun ağabeyi olduğunu Meryem öğrenebilecek mi?

Türk televizyon tarihinde ilk deniz dizisi olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 12. bölümünde Oruç’un altınlarına el koyan Karabay, altınları Memlük Askerlerine bırakır. Pietro’nun kumpası neticesinde öldürülen askerlerin suçlusu Oruç ve Leventler gösterilir. Gerçek katilleri ortaya çıkarmak isteyen oruç, İlyas’ı Karabay’a rehin vererek serbest kalır. Oruç’un geç kaldığını bahane edilir ve İlyas idam sehpasına çıkarılır. Oruç, altınları bulup İlyas’ı idamdan kurtarabilecek mi? Altınların izini bulan Oruç, Sylvio ve adamları tarafından kıstırılır. TRT1’in Perşembe akşamlarına açık ara ambargo koyan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12. Bölümünde Pietro’nun ağabeyi olduğunu Meryem öğrenebilecek mi?  Hüma’nın Firuze’yle olan mücadelesinin yer aldığı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 12. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.Şimdi detaylar.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12. Bölüm izle

TRT1'in perşembe akşamları ekrana getirdiği Barbaros Akdeniz'in Kılıcı; küçük bir yerleşim yeri olan Midilli'den çıkıp Akdeniz’de muhteşem bir devlet kuran dört kardeşin hikâyesini ekrana getiriyor. 4 kardeşin tarih değiştiren serüvenini anlatan dizide Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan ve Caner Topçu başrolleri paylaşıyor. Dizi de ayrıca İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Melis Babadağ ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Oruç, İlyas’ı ipten alabilecek mi?

Oruç’un altınlarını alıkoyan Karabay, altınları Memlük askerlerine verir. Pietro’nun kumpasıyla öldürülen askerlerin katili olarak Oruç ilan edilir. Tutuklanan Oruç, altınları bularak gerçek katilleri ortaya çıkarmak için Karabay’la anlaşır. İlyas’ı Karabay’a rehin vermek zorunda kalan Oruç, vaktinde yetişip kardeşini kurtarabilecek mi? İlyas, idam sehpasına çıkarılır. Bir an önce altınları bulup kardeşini ölümden kurtarmak isteyen Oruç’un yolu bu sefer de Sylvio ve adamları tarafından kesilir.

Meryem abisine kavuşabilecek mi?

Derviş’in izini bulan Meryem ve Hızır, Antuan’ın tuzağıyla Pietro’ya esir olurlar. Bir an önce sırlı kitabı bulmak isteyen Pietro, kitabın yerini Hızır’dan öğrenemeyince Derviş’e ateş eder. Derviş ölecek mi? Yaşanan sürpriz bir gelişmeyle Meryem, Pietro’nun ağabeyi olduğunu öğrenir? Pietro, kardeşi olduğundan şüphelendiği Meryem’e nasıl tepki verecek? İskenderiye’de dengeleri değiştiren Hüma, yoluna taş koyan Firuze ile bir kez daha karşı karşıya geldiği Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 12. Son bölüm 9 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında. Keyifli seyirler.

09-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar