Barış Arduç Çukur’a mı Katıldı?

Barış Arduç Çukur’a mı Katıldı?
Yakışıklı ve başarılı oyuncu Barış Anduç Show Tv’nin pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni ve efsane dizisi Çukur’a mı katıldı? İşte ayrıntılar!

Pazartesi dendi mi akla ilk gelen dizi olan Çukur üçüncü sezonunda da izleyicinin fenomeni olmaya devam ediyor. Özellikle gençlerin heyecanla izlediği dizilerin başında gelen Çukur Show Tv’nin de en çok seyredilen yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Ay Yapım imzalı Çukur’da her bölüm heyecan üstüne heyecan yaşanırken seyircide adeta nefeslerini tutarak diziyi izliyor. Son bölümlerde heyecanın bir kat daha arttığı diziye peş peşe katılan usta isimlere bir yenisi daha eklendi. Birçok yapımda oldukça başarılı performanslar sergileyen yakışıklı ve başarılı oyuncu Barış Arduç’ta artık Çukur’da. Dizinin kadrosuna dahil olan başarılı oyuncu önümüzdeki bölümden itibaren izleyici karşısına çıkacak. İşte detaylar!

Çağatay’ın Kardeşi Çukur’da!

Ay yapım imzalı Çukur Show Tv ekranlarında heyecan fırtınaları estirmeye devam ediyor. Dizinin üçüncü sezonunda da başarıdan başarıya koşan ve reyting rekorları kıran Çukur’a bu sezon peş peşe pek çok başarılı oyuncu dahil oldu. Bu isimlerin başında yer alan Nejat İşler dizide Çağatay Erdenet karakteriyle Koçovalılar’ın karşısında yer alırken Koçovalılar’ı oldukça zor durumlarda bıraktı. Çağatay Erdenet’i başarıyla canlandıran Nejat İşler’in Çukur’dan ayrılacağının açıklanmasının ardından diziye Çağatay Erdenet’in kardeşi karakteriyle Barış Arduç dahil oluyor. Dizinin önümüzdeki ilk bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Barış Arduç, diziye yeni bir soluk getirirken özellikle genç kızların diziyi izlemesinde etkili olacak gibi görünüyor. Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Çukur’un oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, damla sönmez, Hazal subaşı, Erkan Kolçak Köstendil gibi oyuncular yer alıyor. Diziye Barış Arduç’un katılmasıyla oyuncu kadrosu daha da güçlenen dizinin önümüzdeki bölümleri daha da heyecanlı geçecek gibi görünüyor.

Barış Arduç Kimdir?

Çukur’a önümüzdeki bölümden itibaren dahil olacak olan yakışıklı oyuncu barış Arduç, 9 Ekim 1987 yılında İsviçre’de dünyaya gelmiştir. İlkokulu Sakarya’da tamamlayan Arduç, Ortaokulu Bolu’da Liseyi ise İstanbul’da tamamlamıştır. Barış Arduç hayatı boyunca pek çok spor dalında boy göstermiş, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol, yüzme gibi pek çok spor dalında faaliyet göstermiştir. Daha sonra oyunculuk yapmaya karar vermiş ve Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi almıştır. Ardından reklam filmlerinde ve tiyatrolarda roller üstlenmiş ve daha sonra da dizilerde oynamaya başlamıştır. Yakışıklılığı ile bir anda seyirci tarafından sevilen oyuncu pek çok dizide rol almıştır. Bu dizilerden bazıları şunlardır. Dinle Sevgili, Küçük Hanımefendi, Sadece Sen, Daliha, Pis Yedili, Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı, Racon: Ailem İçin, Kiralık Aşk, Derimod (Reklam), Garanti Bankası (Reklam).

07-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar