Barış Arduç'un Ardından Eşi Gupse Özay da Koronaya Yakalandı

Barış Arduç'un Ardından Eşi Gupse Özay da Koronaya Yakalandı
Son üç yıldır herkesi tedirgin eden ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs yeniden görülmeye başladı. Barış Arduç ve eşi koronavirüse yakalandı.

Geçtiğimiz son üç yıla tüm dünyada damgasını vuran ve yüzbinlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs her ne kadar etkisini kaybetse de hala devam ediyor ve zaman zaman koronavirüse yakalanan insanların haberleri basında yer alıyor. Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs bazı sektörleri de çok ciddi etkilemiş ve bu sektörlerde daralmalara sebep olmuştu. Bu sektörlerden biri olan yayıncılıkta koronavirüs etkisi sebebiyle birçok yapım tekrara düşmüş ve çekimler yapılamamıştı. Ülkemizde de aynı durumlar yaşanmış ve koronavirüs sebebiyle hayat neredeyse durma noktasına gelmişti. Bu durum tam atlatıldı geride kaldı derken ünlü isim Barış Arduç’un koronavirüse yakalandığı ve testinin pozitif çıkması üzerine evinde istirahate çekildiği ve bu sebeple de başrolünde yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu Dizisinin çekimlerine katılamadığı öğrenildi. Sahnelerinin çekilememesi üzerine yarım kalan bölüm sebebiyle dizi geçtiğimiz pazartesi akşamı tekrar bölümüyle ekrana gelmek zorunda kaldı.

Eşi Gupse Özay da Koronavirüse Yakalandı

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve evinde istirahate çekilen ünlü oyuncu Barış Arduç bu sebeple çekimlere katılamadı ve dizinin de stok bölümü olmadığı için tekrar bölümü yayınlandı. Evinde dinlenen ünlü oyuncu daha sonra yapılan testinin negatife dönmesiyle yeniden setlere dönerken bu sefer de ünlü oyuncunun eşi Gupse Özay koronavirüse yakalandı ve yapılan testi pozitif çıktı. Aynı şekilde kendini karantinaya alan ünlü ismin eşi Gupse Özay’ın da bir süre sonra yapılan testi negatife döndü ve böylece Barış Arduç ve eşi Gupse Özay bir kez daha koronavirüse yakalandı ve atlattı. Bütün bunlar yaşanırken ünlü isimlerin sağlık durumunun iyi olduğu ve korkulacak bir durum yaşanmadığı öğrenildi.

Tekrar Bölüm Bir Küçük Gün Işığı’na Yaradı

Öbür taraftan pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizi bu sezonda reytinglerde başarılı sonuçlar alıyor ve gün birinciliğini elinde bulunduruyor. Dizinin geçtiğimiz pazartesi akşamı tekrar bölümünün yayınlanması ve Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma’nın da tekrar bölümünün yayınlanmasıyla yeni bölümle yayına giren Atv ekranlarının yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı günün birinciliğini aldı. Önümüzdeki pazartesi ise reytinglerin nasıl geleceği şimdiden merak edilmeye başlandı.  

17-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar