Dokuz Oğuz Dizisine Üç Yeni İsim Katıldı

Dokuz Oğuz Dizisine Üç Yeni İsim Katıldı
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve Gold Film tarafından hazırlanan yeni askeri proje Dokuz Oğuz’un cast çalışmaları devam ediyor.

Yeni sezon için yapım şirketleri tarafından hazırlıkları ve çekimleri devam eden birbirinden iddialı pek çok dizi bulunuyor. Sektörde hareketli günlerin yaşanmasına sebep olan diziler arasında özellikle dikkat çeken Dokuz Oğuz Dizisinin hazırlıkları ve cast çalışmaları yapımcı şirket Gold Film tarafından sürdürülüyor. Çekimlerinin Eskişehir’de yapılacağı dizi için şu sıralar yoğun bir mesai harcanıyor. Çalışmalarda şu sıralar belirlenen karakterler için oyuncu adaylarıyla yapılan görüşmeler öne çıkmış durumda. Askeri bir proje olacak olan ve yakında çekimlere başlaması beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Cem Aykoldaş yer alırken dizinin senaryosunu Süleyman Çobanoğlu kaleme alıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve yeni yılla birlikte yayına girecek Dokuz Oğuz Dizisinin birbirinden genç ve yetenekli isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna son olarak üç yeni isim daha katıldı.

Dokuz Oğuz İddialı Geliyor

Fox Tv ekranları için hazırlanan ve Gold Film tarafından projelendirilen Dokuz Oğuz dizisinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Cast çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğü projede şu ana kadar birbirinden genç ve yetenekli isimlerle anlaşmaya varıldı. Dizide yer alacak Kubilay Aka, Yasemin Allen, Dağhan Külegeç ve Deniz Işın isimlerine ilave olarak Volkan keskin (Timur), Serhan Onat (Boran) ve Rami Narin (Yiğit) karakterleriyle dahil oldu. Dizinin oyuncu kadrosunu tamamlamak için yapım şirketi Gold Film karakterlere göre belirlenen alternatifli oyuncu isimleriyle görüşmelere devam ediyor. Hazırlık ve cast çalışmalarını bir an önce tamamlayarak sete çıkmak isteyen Gold Film bu günlerde yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Volkan Keskin Kimdir?

Genç oyunculardan biri olan Volkan Keskin 16 Ağustos 1983 yılında Samsun’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan başarılı oyuncu üniversitede okuduğu mesleği yapmayarak oyunculuğa yönelmiş ve bunun için gerekli eğitimlerinin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu tiyatro oyunlarının yanı sıra dizi ve filmlerde de roller almıştır. Volkan Keskin ilk olarak Dağ Delisi adlı dizi ile kamera önüne geçti ve ardından da başka projelerde yer aldı. Oyuncunun yer aldığı projeler arasında, Dağ Delisi, Fetih 1453 ve Karaoğlan yer almaktadır.

17-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar