Mert Aydın ile Merve Boluğur Boşanıyor

Mert Aydın ile Merve Boluğur Boşanıyor
Geçtiğimiz ay görkemli bir düğünle evlenen ünlü çift Merve Boluğur ve Mert Aydın’dan 44 günlük evliliğin ardından boşanma haberi geldi.

Ünlüler dünyasında yaşanan boşanmalar sık sık magazin basını ve sosyal medyada yer alıyor ve gündemin ilk sıralarında yer alıyor. Boşanan ünlülerin evlilikleri uzun sürdüğü gibi çok kısa da sürebiliyor. Ancak henüz bundan 44 gün önce dünya evine giren ünlü isim Merve Boluğur ile eşi müzisyen Mert Aydın evlilikleri çok kısa süren ünlüler arasında yer aldı. Geçtiğimiz ekim ayının 2’sinde görkemli bir düğünle dünya evine giren çift aradan geçen günlerle birlikte anlaşmazlıklar yaşamaya başladı. Bu kısa süre içerisinde haklarında boşanacaklar yönünde iddialar çıkan çift bu iddiaları yalanlamadı ve sonunda iddialar gerçek oldu ve çift 44 günlük evliliğin ardından boşanma istemiyle mahkemeye başvurdu. Ünlü çiftten müzisyen mert Aydın’ın boşanma istemiyle mahkemeye başvurmasıyla birlikte de ünlü isim Merve Boloğur’dan açıklama geldi.

44 Gün Süren Evlilik Bitti

Merve Boluğur ve müzisyen Mert Aydın 2 Ekim’de görkemli bir düğünle dünya evine girmiş ve ünlü ve evli çiftler kervanına katılmışlardı. Sosyal medya hesaplarından sık sık birlikte oldukları anları paylaşan çift 44 günlük evliliklerinde anlaşmazlığa düştü ve fikir ayrılığı yaşamaya başladı. Ayrıca ünlü isim son paylaşımlarında tek başına görünürken alyansını da çıkarmış olduğu fark edildi. Tüm bunların ardından Merve Boluğur’un baba evine döndüğü yönündeki iddialar magazin basınına yansıyınca müzisyen Mert Aydın mahkemeye başvurarak boşanmak için dava açtı. Bu olayın hemen ardından da ünlü oyuncu Merve Boluğur’dan açıklama geldi. Merve Boluğur yaptığı açıklamada “olmadı teşekkürler… Hayat bu… Mert’e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Resimler Silindi İsim Değişti

Bu gelişmeler yaşanırken ünlü oyuncu Merve Boluğur’dan ikinci hamle geldi ve ünlü oyuncu sosyal medya hesabında Mert Aydın ile olan bütün fotoğraflarını sildi. Ünlü isim düğünle ilgili sadece gelinlikle yalnız olduğu fotoğrafları bıraktı. Ayrıca Merve Boluğur nikahtan önce Aydın olarak değiştirdiği soyadını silerek yeniden eski soyadını sosyal medya hesabında yazdı. Böylece ünlü isim Merve Boluğur’un bu evliliği 44 gün sürmüş oldu. Boşanma için mahkemeye başvuran çiftin mahkeme tarihleri ise henüz belli olmadı.

17-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar