Barış Arduç'un yeni imajı görenleri şaşkına çevirdi!

Barış Arduç'un yeni imajı görenleri şaşkına çevirdi!
Yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un yeni imajı görenleri şaşkına çevirdi. Kuzgun dizisinden sonra yeni tarzıyla Barış Arduç'tan yeni görüntüler.

Star tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde rol alan Barış Arduç, uzun süre sonra ekranlarda görüntülendi. Kuzgun dizisinin sezon finali yapması ile birlikte uzun süre ekranlarda görünmeyen Barış Arduç tüm hayranlarını meraklandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül töreninde kamera karşısına geçen Barış Arduç'un yeni tarzı herkesi şaşkına çevirdi.

Sevilen dizi Kuzgun'un final yapmasının ardından uzun süre gözlerden uzak olan başarılı oyuncu Barış Arduç, geçtiğimiz  gün Lübnan'da düzenlenen bir ödül törenine katılmış ve konuşma yapmıştı. Kısa süre sonları tüm dikkatleri üzerine topladı. En son rol aldığı Kuzgun dizisinden sonra tarzında ki değişiklik herkes tarafından ilgi topladı.
Beyrut Uluslararası Ödülleri Festivali'ne katılan başarılı oyuncu Barış Arduç, 'Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülüne layık görüldü. Ödülünü aldıktan kısa süre sonra bir konuşma yapan yakışıklı oyuncu kameralar karşısında boy gösterdi.

Final yapan Kuzgun dizisinden sonra kısa süre ekranlardan uzak kalan Barış Arduç, katıldığı ödül töreninde kısa kestirdiği saçları, kısaltılan bıyakları ve eskisinden daha uzun olan sakalları ile tüm dikkatleri üzerine topladı.Yakışıklı oyuncunun yeni imajını farkeden hayranlarının aklına yeni proje mi? sorusunu getirdi. Ancak yeni sezonda ekranlara gelmeye devam etmesi beklenen Kuzgun dizisinde ki rolünde Barış Arduç'un yeni imajı devam edecek mi? oldukça merak ediliyor. Ya Barış Arduç eski tarzına geri dönerek Kuzgun'da rol almaya devam edecek ya da dizide yeni tarzı ile herkesi tekrar şaşkına çevirecek. Eylül'de yeni sezon bölümlerinin başlaması planlanan Kuzgun'da tüm ayrıntıları hep birlikte öğreneceğiz.

Lübnan'da düzenlenen Beyrut Uluslararası Ödülleri Festivali'ne katılan başarılı oyuncu Barış Arduç, katılan 200 kişiden birisi olarak 'Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

Barış Arduç kimdir?

1987 yılında dünyaya gelen Barış Arduç, İsviçre doğumludur. Dalgıçlıki hentbol, yüzme, basketbol ve futbol gibi birçok spor ile yakından ilgilenen Barış Arduç, ekranlara ilk kez bir klipte oynayarak gelmeye başlamıştır. Bunların yanı sıra bir çok başarılı dizi ve reklamlarda rol almıştır. Günümüzde ise Star Tv kanalında yayınlanan Kuzgun dizisinde rol almaktadır.

15-07-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar