Barış Kılıç Uzak Şehrin Masalı Kadrosunda

Barış Kılıç Uzak Şehrin Masalı Kadrosunda
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve 25 Film tarafından hazırlıkları süren Uzak Şehrin Masalı adlı dizinin oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Barış Kılıç’ta dahil oldu.

Yaz sezonu tüm hızıyla ekranlarda sürerken yapım şirketleri Eylül yayın dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni yapımlar için hızlı ve heyecanlı bir çalışma süreci devam ederken seyirciler de şimdiden hangi diziye hangi oyuncunun geçtiğini, dizilerin hikayesini merakla takip etmeye başladı. Bu sezon pek çok yapımı final yapan ve yeni sezon için güçlü bir yayın akışı oluşturmak isteyen Fox Tv’de yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Kanal için hazırlanan yapımlardan biride 25 Film tarafından projelendirilen Uzak Şehrin Masalı adını taşıyor. Son iki sezonda Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın başarılı oyuncusu Aslıhan Güner ile anlaşan ve ardından da Timur Acar’la kadrosunu güçlendiren Uzak Şehrin Masalı yeni oyuncularla anlaşmaya devam ediyor.

Barış Kılıç Resmen Duyuruldu

25 Film tarafından Fox Tv için hazırlıkları süren ve Eylül yayın döneminde Fox Tv’nin iddialı yapımlarından biri olması beklenen Uzak şehrin Masalı adlı dizi için cast çalışmaları devam ediyor. Dizi için başrol oyuncusu olarak Aslıhan Güner ve Timur Acar’la anlaşan yapım şirketi cast çalışmalarına devam ediyor. Yapım şirketi iddialı bir kadro oluşturmak için çalışırken önce Gonca Vuslateri ile anlaştı ve ardından da son bombasını patlattı. Uzun süre yine Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma adlı yapımda Kaya karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Barış Kılıç’ta Uzak Şehrin Masalı adlı yapımla anlaşmaya vardı. Ana kadrosu böylece tamamlanan dizi için yan cast çalışmaları ise devam ediyor. Çekimler için hazırlıklarını da sürdüren dizinin yakın zamanda sete inmesi bekleniyor.

Kars’ta Çekilecek

25 Film tarafından hazırlıkları sürdürülen Uzak Şehrin Masalı adlı dram dizisinin Kars’ta çekileceği öğrenildi. Dizinin hikayesi kesin olmamakla beraber kaçak yaşayan bir adamın ve güçlü karaktere sahip bir kadının imkansız aşkının anlatılacağı dizi önce Kars’ta çekilmeye başlayacak ve ardından da set İstanbul’a taşınacak. Aşk, imkansızlık ve dram üçgeninde geçmesi beklenen dizinin senaristliğini Can Sinan yaparken dizinin yönetmenliğini ise başarılı yönetmen Mustafa şevki Doğan üstlenecek. Dizinin yeni yayın döneminde Fox Tv’nin iddialı yapımlarından birisi olması bekleniyor.

02-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar