Oyuncu Ayşegül Çınar polise kafa mı attı?

Oyuncu Ayşegül Çınar polise kafa mı attı?
Oyuncu Ayşegül Çınar ve eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu Beyoğlu'nda olaylı bir gece yaşamıştı. Gözaltına alınan Ayşegül Çınar'ın ise polise kafa attığı iddia edildi.

Oyuncu Ayşegül Çınar Beyoğlu'nda bir restoranda eski sevgilisiyle yemek yerken olayın ortasında kaldı. Furkan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar'ın karıştığı olay karakola taşındı. Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan Çınar ve Çalıkoğlu restoranda buluştu. Bu sırada Ayşegül Çınar'ın ifadesine göre yan masada bulunan biri Furkan Çalıkoğlu'nun kafasında şişe kırdı. Bu olayın ardından kontrolünü kaybeden Furkan Çalıkoğlu restoran çalışanları bir birine girdi. Olaya müdehale eden 7 polis yaralandı. Ayşegül Çınar'ın ise polise kafa atttığı iddia edilmişti. Gözaltına alınan Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Ayşegül Çınar'ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tutuklandı

İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nda savcı tarafından ifadeleri alınan Ayşegül Çınar serbest bırakılırken Furkan Çalıkoğlu tutuklandı. Çalıkoğlu çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından 'kamu güvenliğini tehlikeye sokma', 'görevli memura direnme' ve 'hakaret' suçlarından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Medyaya da yansıyan olayın ardından Ayşegül Çınar açıklama yaptı. Olayın medyaya yanlış yansıdığını ve lince maruz kaldıklarını belirten Çınar, 'polise kafa attı' iddiasına da cevap verdi.

Furkan, polisin silahını alıp havaya ateş açtı

Magazin basınına konuşan Ayşegül Çınar, "Furkan, polisin silahını alıp havaya ateş açtı. Bunu, kavga bitsin diye yaptı. Orada mağdur olan bizdik ama tüm Türkiye bizi linç etti. Ben polise kafa falan atmadım. Zaten bunu yapmış olsam serbest kalmaz, cezaevinde olurdum. Tamam Furkan'ın öfke sorunu var, bunu biliyorum. Ama onu seviyorum. Keşke onu hiç tanımasaydım. Hem kendini, hem beni bitirdi. Kariyerim mahvoldu. Artık kimse bana iş vermez!" ifadelerini kullandı.

Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu'nun öfke kontrolü olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı; "Furkan cezaevine girdi, yapayalnız kaldım. ailemin güvenini ve işimi kaybettim. Furkan'ın öfke problemi var. Ailesiyle karar aldık; tahliye olunca bir klinikte tedavi görecek. Benim de psikolojik destek almam lazım."Beyoğlu'nda yaşanan olayda 7'si polis olmak üzere 12 kişi yaralanmıştı. Oyuncu Ayşegül Çınar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

02-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar