Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i kimdir?

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i kimdir?
Daha önce Yasak Elma’da canlandırdığı Kaya Ekinci karakteriyle başarılı bir performans sergileyen genç oyuncunun kim olduğu Kızılcık Şerbeti hayranları tarafından merak ediliyor.

Barış Kılıç kimdir? Barış Kılıç hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti dizisinde hangi karaktere hayat veriyor? İlk olarak hangi dizide rol aldı? İlk, orta ve yüksek öğrenimini hangi illerde gördü? Barış Kılıç evli mi, çocuğu var mı? Barış Kılıç nerede doğdu ve memleketi nersidir? Barış Kılıç ile ilgili merak ettkleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ...

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i Barış Kılıç kimdir?

Show Tv’nin reyting rekortmeni ve iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti’nde başrolünde Ömer Ünal karakterine hayat veren Barış Ünal oyunculuk kariyerinin en güzel günlerini sürüyor. Daha önce Yasak Elma’da canlandırdığı Kaya Ekinci karakteriyle başarılı bir performans sergileyen yakışıklı oyuncunun kim olduğu Kızılcık Şerbeti dizi hayranları ve takipçieri tarafından merak ediliyor. Rtük tarafından 5 hafta yayın yasağı ve en üst sınırdan para cezası ile cezalandırılan Kızılcık Şerbeti'nde soğukkanlılığını kaybetmeyen isimlerden birisi de Barış Kılıç idi. Show TV'nin hukuk mücadelesi sonucunda izleyicileri ile tekrar buluşan dizi için izleticilerin temennnisi tekrardan böyle korkulu rüya görmemek. 

Barış Kılıç kimdir, filmografisi nedir?

21 Şubat 1978’de Malatya’nın Arguvan ilçesinde  dünyaya gelen Barış Kılıç ilk ve orta öğrenimini memleketinde tamamlamıştır. 2004 yılında Kanal D ‘de yayımlanan Bütün Çocuklarım dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı Levent Seymen karakteri ile geniş kitlelerce tanındı ve sevildi. 2007 yılında Ayşegül Özay ile hayatını birleştirdi. Emir ve Batu isminde iki erkek evladı vardır.

Filmografisi

Sinema

2014    Seni Seviyorum Adamım       Berk    Başrol oyuncusu

Televizyon

2004  Bütün Çocuklarım - Aybars, 2007  Vazgeç Gönlüm - Mert, Leylan   Yaman, 2009  Aynadaki Düşman - Kaan Candemir, 2009-2010   Sakarya Fırat  Berat Tekintaş, 2011-2012 - Adını Feriha Koydum - Levent Seymen, 2012-2013  Merhaba Hayat - Burak, 2014-2016      Güllerin Savaşı - Ömer Hekimoğlu - 2016  Oyunbozan -  Emre, 2017 - Evlat Kokusu  Aslan Akbaş, 2019-2021 - Yasak Elma - Kaya Ekinci, 2021 - Uzak Şehrin Masalı - Kürşat Eroğlu, 2022 - Evlilik Hakkında Her Şey -  Efe Avcı, 2022- Kızılcık Şerbeti - Ömer Ünal

12-05-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar