Bartu Küçükçağlayan Baba Oldu

Bartu Küçükçağlayan Baba Oldu
Ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile eşi Merve Özgüle bugün dünyaya gelen küçük kızlarını kucaklarına aldılar ve anne baba sınıfına katıldılar.

Ünlüler dünyasından bugün magazin sayfalarına ve sosyal medyaya herkesi mutlu eden bir düştü. Son zamanlarda ölümlerin ve acı olayların sık sık yer aldığı magazin basınında bugün ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan hakkındaki bir haber hem ünlü ismin ailesini ve sevenlerini hem de hayranlarını sevince boğdu. 2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile evlenen Bartu Küçükçağlayan bugün baba olduğunu sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu. Ünlü isim Kadıköy İlçe Nüfus müdürlüğünden paylaştığı resimle baba olduğunu sevenleriyle paylaştı. 39 yaşında olan ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım kısa sürede binlerce beğeni alırken ünlü oyuncunun yakın arkadaşları da Bartu Küçükçağlayan’ı tebrik etti. İşte bu mutlu haberin detayları!

39 Yaşında Baba Oldu

Başarılı ve ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile psikolog Merve Özgüle 2019 yılında evlenerek dünya evine girmişlerdi. Evlendiklerinden itibaren mutlu bir birliktelikleri olan çiftin geçtiğimiz aylarda bir bebekleri olacağı duyurulmuş ve o günden bugüne kadar çifti heyecanlı bir bekleyiş sarmıştı. Sonunda beklenen gün geldi ve ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile eşi Merve Özgüle bebeklerini kucaklarına aldı. 39 yaşında baba olan Merve Küçükçağlayan bu mutlu anı sosyal medya hesabından bir fotoğrafla paylaştı. Fotoğrafta Kadıköy İlçe Nüfus Müdürlüğünden bir anı paylaşan ünlü oyuncunun bebeğinin olduğu anlaşıldı. Sevenlerini heyecana boğan bu gelişme üzerine oyuncunun yakın arkadaşları Özge Özpirinçci, Demet Evgar, Gülse Birsel, Berfu Yenenler, İbrahim Büyükak, Şebnem Bozoklu, Hasibe Eren ve Cemre Kemer çifti tebrik eden mesajlar yayınladı. Aynı zamanda sosyal medya hesabındaki paylaşıma kısa süre içinde on binlerce beğeni geldi.

Bacaklarım Uyuştu

Ünlü oyuncu bebeğinin olacağını yine sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bartu Küçükçağlayan paylaşımında “karıcığım Merve Küçükçağlayan ilk fotoğrafımızın üstünden ne kadar geçti, sana ilk dansımız ne zaman diye mesaj atalı kaç sene oldu bilmiyorum. Ama doğacak kızımıza güle, ağlaya video çekmemizin üstünden tam 10 dakika geçti, ona eminim. Seni tanıdığım ilk doğum gününde sevgili olmuştuk, bugünkü doğum gününde nerdeyse anne-babayız. Bu hikayede iyi ki doğan ve iyi ki doğacak olan canım kadınlar, hep beraber müthiş bir ahenkle dans edeceğimize eminim ve Merve, karıcığım, sevgilim… Doğduğun için her gün şükredebilirim. Bacaklarım uyuştu bunu gizli gizli yazmaktan. Gelip sarılacağım şimdi size” ifadelerini kullanmıştı.

01-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar