Şenol İpek’ten Samimi İtiraflar

Şenol İpek’ten Samimi İtiraflar
Ünlü ve başarılı oyuncu Şenol İpek katıldığı bir programda birbirinden samimi ve ilginç açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalardan bazıları!

Ünlü oyuncu Şenol İpek geçtiğimiz gün Esra Sönmezer’in hazırlayıp sunduğu programa konuk oldu. Pembe Pijama adlı programa katılan ünlü oyuncu Şenol İpek hakkında birbirinden ilginç açıklamalar ve itiraflarda bulundu. Oldukça samimi bir ortamda geçen programda Şenol İpek ilk evliliğinden baba olmak istemesine kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Şenol İpek’in yaptığı bu çarpıcı itiraflar magazin basını ve sosyal medyada geniş yer buldu ve okundu. Esra Sönmezer “güzellik yarışmasının yapıldığı gün Şenol İpek sunuculuğunu yapıyordu, onun sunumuyla tacımı aldım ve şu an benim program konuğum. Onur duydum” ifadeleriyle Şenol İpek’i takdim etti.

Pişman Değilim

Programda sunucu Esra Dönmezer’in Bircan Bali ile ayrıldığınızdan pişman mısın sorusuna Şenol İpek “hayır. Hiçbir pişmanlığım yok. Her şey saygı ve sevgi çerçevesinde yaşandı bitti. Ama çoğu insanın pişmanlığı oldum, kayıpları oldum. Bunu ismi geçen kişi için söylemiyorum. Daha önce yaşanmış başka hikayelerden dolayı söylüyorum. Şu anda hayatımda çok güzel giden bir birlikteliğim var” ifadelerini kullandı. Şenol İpek şu an ki birlikteliği ile ilgili olarak “yeni boşanmıştım. Ablam sana Bosna’dan Boşnak bir kız bulup getireceğim dedi. Gülüp geçtim. Akasya’da arkadaşlarımla buluşmaya gittim. Nur çıktı karşıma. Kimsin sen dedim, Nur ben dedi” ifadelerini kullandı ve devam etti. Şenol İpek “sen göçmen misin, Boşnak mısın diye sordum. Evet dedi. Ben seninle evlenirim dedim. Her şey o anda başladı. Baba olmayı çok istiyorum, niyetimiz var” ifadelerini kullandı.

Kendisinin Hayranıyım

Esra Sönmezer’in hazırlayıp sunduğu programa konuk olan şenol İpek Hülya Avşar’la ilgili bir soruya “kendisinin hayranıyım. Etkilenmemek mümkün mü? Bir klipte sevgiliyi oynuyoruz. Düşünsene karşında Hülya Avşar var. Titriyorsun. Oyunculuk falan yerlerde” ifadelerini kullandı. Programda yaptığı bu samimi açıklamalar Şenol İpek’i magazin basını ve sosyal medyanın gündemine taşıdı. 1975 yılında İzmir’de dünyaya gelen Şenol İpek 2005 yılında yayınlanan Emret Komutanım ile oyunculuk hayatına başlamıştır. Daha sonra peş peşe pek çok projede yer alan Şenol İpek, Sevda tepesi, Artiz Selim, Deli Dumrul, Kurtlar Kuşlar Alemi, Albatrosun Yolculuğu, Hanımeli Sokağı ve Kanıt adlı yapımlarda rol almıştır.  

01-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar