Baş Rol Oyuncusu Yasak Elma’dan Ayrıldı

Baş Rol Oyuncusu Yasak Elma’dan Ayrıldı
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve 6. Sezonunda bulunan fenomen dizi Yasak Elma’da şok bir ayrılık yaşanıyor. Diziye yeni katılan usta oyuncu Bekir Aksoy diziden ayrılıyor.

Televizyon dizileri arasında açık ara en başarılı yapımlardan biri olan ve tam 6 sezondur Fox Tv ekranlarında yayınlanan fenomen yapım Yasak Elma bu sezonda yine en başarılı diziler arasında yer aldı. 7. Sezon ve aynı zamanda Disney Plus için hazırlanacak sinema filmi için hazırlıkların sürdüğü dizi geçtiğimiz pazartesi akşamı son anda yayından çekilmişti. Hatay’da yaşanan son deprem üzerine yayından çekildiği açıklanan dizinin yayınlanacak son bölümünde ise büyük bir ayrılığın yaşanacağı öğrenildi. Medyapım tarafından hazırlanan ve pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma’ya bu sezon giren ve dizinin başrol oyuncuları arasında bulunan ünlü oyuncu Bekir Aksoy’un yayınlanacak bölümle birlikte diziye veda edeceği öğrenildi. Bu haberin duyulmasıyla birlikte dizinin seyircisi ve oyuncunun sevenleri büyük bir şok yaşarken ayrılığın sebebi ise hikayenin bitmesi olarak gösterildi.

Bekir Aksoy (Engin) Veda Ediyor

Fox Tv’nin en çok izlenen yapımları arasında yer alan ve kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Nehir Erdoğan, Şebnem Dönmez gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma’da Engin karakterine hayat veren usta oyuncu Bekir Aksoy diziye veda ediyor. Hikaye gereği diziye veda edeceği öğrenilen oyuncu bu sezon başında Yasak Elma kadrosuna dahil olmuştu. Dizide Zeynep’in eşi olarak bulunan ve aynı zamanda Handan’ın abisi, Kumru’nun dayısı olan Engin, patronunun ölürken bütün mal varlığını kendisine bırakmasıyla zengin olmuştur. Yasak Elma’da özellikle Ender’in yakından ilgilendiği ve hatta giyim ve kuşamını düzelttiği Engin dizinin iyi karakterlerinden biridir. Sevilen karakterin diziden böyle bir anda çıkarılması ise seyirciyi oldukça üzmüştür.

Yasak Elma Hakkında

Medyapım tarafından hazırlanan ve ilk yayın tarihi 19 Mart 2018 Pazartesi olan Yasak Elma o günden bugüne kadar ara vermeden yayınını devam ettirmektedir. Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu dizinin senaryosunu Melis Civelek, Zeynep Gür kaleme almaktadır. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan yapım bugüne kadar 164 bölüm yayınlanmıştır. 7. Sezon için de hazırlıkların yapıldığı dizinin 200. Bölümde final yapacağı konuşulmaktadır. Ayrıca dizinin Disney Plus için bir sinema filmi de hazırlanmaktadır.

22-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar