Başrol Oyuncuları Üç Kuruş’u Anlattı

Başrol Oyuncuları Üç Kuruş’u Anlattı
Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve yakında pazartesi akşamları ekrana gelecek olan Üç Kuruş’u başrol oyuncuları anlattı.

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve çekimleri halen devam eden Üç Kuruş’un yayınlanan fragmanları seyirci tarafından oldukça beğenildi ve dizinin biran önce başlaması heyecanla beklenmeye başlandı. Kanal tarafından pazartesi akşamları ekrana geleceği duyurulan dizinin geçtiğimiz dört sezon boyunca kanalın pazartesi akşamlarına damgasını vuran Çukur’un yerine geçeceği açıklandı. Yine Ay yapım tarafından hazırlanan Çukur’un yerine yayına girecek Üç Kuruş’un hikayesinin bir mafya, polis ve seri katil üçgeninde geçmesi bekleniyor. Oldukça merak edilen dizinin kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide başrol oynayan Mafya karakteri Kartal’ı canlandıran Uraz Kaygılaroğlu ve Polis Amiri Efe karakterini canlandıran Ekin Koç diziyi ve karakterlerini anlattılar.

Kartal Kendini Ailesine ve Topluluğuna Adamış Bir Karakter

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Ay yapım tarafından hazırlanan Üç Kuruş heyecanla beklenirken dizinin iki başrol oyuncusu diziyi ve karakterlerini anlattılar. Dizinin ilk anlaşılan oyuncusu olan ve Mafya Lideri Kartal’a hayat verecek olan Uraz Kaygılaroğlu Kartal karakterini anlattı. Uraz Kaygılaroğlu Kartal’ı “Üç Kuruş ötekileştirilenlerin hepsinin kendinden bir parça bulabilecekleri bir iş. Kartal çocukluğundan beri maruz kaldıkları ırkçılığın farkında olarak büyümüş bir roman. Adaletsiz olduğuna inandığı sistem içinde kendini toplumdan soyutlayarak ailesine ve topluluğuna adamış bir karakter. Başta ailesine ve yetiştiği sosyal çevreye olan bağlılığı ve adalet duygusu ile olan bağı Kartal karakterini seçmemdeki en büyük motivasyonlardı” ifadelerini kullandı.

Efe İdealist Derdi Olan Bir Karakter

Dizinin bir diğer ünlü oyuncusu Ekin Koç geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu’da gösterdiği başarılı performansı Üç Kuruş’ta da tekrarlamak istiyor. Ekin Koç, Efe karakterini “Üç Kuruş, hem bizim toplum içindeki yerimizi rolümüzü ve statümüzü hem de başkalarıyla bu perspektiften kurduğumuz ast – üst, biz - ötekiler gibi ilişkileri sorgulatıyor. Benim canlandırdığım Efe Komiser, hayata ve insanlara dair yarattığı kalıplar üzerinden –çoğumuzun yaptığı gibi- sonuca varmayı benimsemiş, idealist, derdi olan bir karakter. Hikaye boyunca girdiği serüvenle insanlara, hayata ve kendi geçmişine karşı bakışının nasıl bir değişim geçireceğini seyredeceğiz” ifadelerini kullandı. Üç Kuruş yakında pazartesi akşamları ShowTv’de seyirciyle buluşacak.

18-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar