Ayta Sözeri Kırmızı Oda’nın Doktoru Manolya Hanım’dan Korktuğunu İtiraf Etti

Ayta Sözeri Kırmızı Oda’nın Doktoru Manolya Hanım’dan Korktuğunu İtiraf Etti
Tv 8 ekranlarının sevilen ve ilgiyle seyredilen dizisi Kırmızı Oda’nın oyuncusu başrol oyuncusu Binnur Kaya’dan korktuğunu açıkladı.

Kırmızı Oda geçen sezon başlayan ve bu sezonda devam eden başarılı dizilerden biri. Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan dizide her bölüm farklı hikayeler ele alınıyor. Yaşanmış gerek hikayelerden esinlenilerek hazırlanan dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanmış durumda. Dizinin oyuncu kadrosu her hikayeye göre değişmekle birlikte ana kadrosunda da yer alan oyuncular bulunuyor. Bunlardan dizinin başrol oyuncusu olan ve dizide Doktor Manolya Hanım karakterini canlandıran Binnur Kaya seyirci tarafından çok seviliyor. Ayrıca dizide rol alan diğer oyuncularla da sık sık iyi diyaloglar geliştiren Binnur Kaya Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattaki karakterini canlandırıyor. Dizisinin hikayesine yeni katılan oyuncusu Ayta Sözeri dizi Binnur Kaya ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

Binnur Kaya’dan Çekiniyorum

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve geçen sezon başlayan Kırmızı Oda dizisi bu sezonda başarıyla devam ediyor. Dizinin bu sezonki yayınlanan hikayeleri yine seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Diziye yeni katılan ve Keklik karakterini canlandıran ünlü şarkıcı ve oyuncu Ayta Sözeri diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ayta Sözeri yaptığı açıklamada “önce bir çekindim yetişebilecek miyim sahne ve diziye aynı zamanda diye ama uyum sağladım. Sanki Keklik adını ben seçmişim gibi. Ben çok profesyonel danışmanlık aldım. İlk önce Binnur’dan çok çekiniyordum. Sonra fark ettim ki gerçekten Doktor Hanım gibi olmuş ve gelen bütün oyuncuları psikolojik olarak o kadar rahatlatıyor ki bir anda içinde oluyorsunuz. Binnur Kaya ile çalışmak inanılmaz bir şeymiş” ifadelerini kullandı.

Ayta Sözeri Kimdir?

Şu sıralar Kırmızı Oda Dizisinde rol alan ünlü şarkıcı ve oyuncu Ayta Sözeri 1981 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Ayta Sözeri bir gün gittiği mekanda tamamen tesadüf olarak çıktığı sahnede başarılı olunca mekanın sahibi tarafından sözleşme yapılara şarkıcılığa başladı. Daha sonra pek çok dizide rol alan ünlü ismin rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Güneşi Gördüm

·         Teslimiyet

·         Aile Arasında

·         Dadı

·         Hayat Bağları

·         Arka Sokaklar

·         Kuzey Rüzgarı

·         Dudaktan Kalbe

·         Akasya Durağı

18-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar