Başrol oyuncusu ayrılan Yasak Elma'ya taze kan!

Başrol oyuncusu ayrılan Yasak Elma'ya taze kan!
Başrol oynayan Talat Bulut’un Yasak Elma'dan ayrılmasıyla peş peşe transfer haberleri izleyiciyi heyecanlandırdı. Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'dan sonra diziye kim katıldı?

Pazartesi akşamları Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma reytinglerdeki iddiasını sürdürüyor. 84 bölümdür başrol oynayan Talat Bulut’un diziye veda etmesinden sonra gözlerin çevrildiği Yasak Elma'ya taze kan geldi. Zaman zaman yaptığı transferler ile gündem olan diziye son olarak katılan oyuncu kim?  Hangi karakteri oynayacak, izleyici merak ediyor. Medyapım ürünü Yasak Elma’da son bölümde neler yaşandı? Şimdi detaylar

Başrol oyuncusu ayrılan Yasak Elma'ya taze kan!

Birbirinden iddialı dizilerle gündem olan Fox Tv’nin pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Yasak Elma dizisinde hareketli günler devam ediyor. 84. Bölümdür dizide başrol oynayan Talat Bulut’un diziden ayrılmasıyla peş peşe transfer haberleri izleyiciyi heyecanlandırdı. Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'dan sonra taze kan olarak Mert Altınışık kadroya katıldı.

Yasak Elma dizisine bir flaş transfer daha!

Pazartesi günleri yayınlanan Medyapım ürünü Yasak Elma'nın yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturuyor. Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı Yasak Elma dizisinde Talat Bulut ayrılınca yerine kimin dolduracağı sorusu gündeme geldi. Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'ın kadroya eklemlenmesinden sonra bir transfer haberi daha geldi. Son olarak 'Meryem' dizisinde yer alan Mert Altınışık Yasak Elma oyuncusu oldu. Başarılı oyuncunun Yasak Elma’da hangi karaktere hayat vereceği ise henüz belli olmadı. Canlitv olarak genç oyuncuya yeni dizisinde başarılar dilerken konu ile ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Yasak Elma son bölümde neler yaşandı?

Halit ile Ender’İn evliliği herkesi şok eder. Başta Yıldız ve Şahika olmak üzere hiç kimse ikilinin neden böyle bir şey yaptığını anlayamamıştır. Olaya tepki gösteren Yıldız evi terk ederek Asuman'ın yanına taşınır. Halit evlilikten sonra Şahika ile bir kez daha karşı karşıya gelir. Bu sefer konu velayet krizidir. Bu evlilik sayesinde yeniden Ender Argun olan Ender çok mutludur. Ne yapacağını bilmez bir halde Asuman’a sığınan Yıldız, beklemediği bir kişiden yardım görür.

Mert Altınışık Kimdir?

1986 Bursa doğumludur. Bursa Uludağ üniversitesi oyunculuk bölümü mezunu olan Altınışık, çeşitli tiyatro oyunlarında yer aldı. 2007 yılında Kavak Yelleri dizisiyle kariyerine başlayan oyuncu “ Beni Affet” dizisindeki Kemal rolü ile tanındı. Başarılı oyuncu son olarak Atv dizisi Hercai dizisinde oynuyordu.

10-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar