Ünlü Yazar Hıncal Uluç’tan Kerem Bürsin İçin Şok Sözler

Ünlü Yazar Hıncal Uluç’tan Kerem Bürsin İçin Şok Sözler
Ünlü yazar Hıncal Uluç Yıldız teknik Üniversitesinde yılın yıldızları ödül töreninde yaşananlardan dolayı oyuncu Kerem Bürsin için sert ifadeler kullandı.

Geçtiğimiz hafta Yıldız Teknik Üniversitesi’nde bir öğrenci birliğinin ödül töreninde yaşananlar Türkiye magazin gündeminde günlerce konuşuldu. Düzenlenen ödül gecesinin sunucusu Bay J’nin oyuncu Kerem Bürsin’e ödülünü takdim ettikten sonra oyuncu sahneden inerken söylediği ifadeler günlerce konuşulmuş, tartışılmış ve kimi sunucu Bay J’nin ifadelerinde bir art niyet olmadığını ifade ederken kimi de Kerem Bürsin’e haksızlık yapıldığını belirtmişlerdi. Gece sonrası Kerem Bürsin salonu terk etmiş ve sorulan sorulara da cevap vermemişti. Yaşanan olayların ardından bugün ki yazısında ünlü yazar Hıncal Uluç’ta bu konuya değindi ve Kerem Bürsin için şok ifadeler kullandı. Ünlü yazar Türkiye’de mizahın bittiğini de sözlerine ekledi. İşte Hıncal Uluç’un o yazısı ve Kerem Bürsin için kullandığı ifadeler.

Hıncal Uluç’tan Kerem Bürsin’e Sert Sözler!

Ünlü yazar Hıncal Uluç bugünkü yazısında geçtiğimiz günlerde Yıldız teknik Üniversitesinde bir ödül gecesinde yaşanan olaylara ilişkin düşüncelerini dile getiren ifadeleri kaleme aldı. Hıncal Uluç “bilmem nere ödül töreninde sunucu ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçilen Kerem Bürsin’i sunarken çok hoş bir şaka yapmış. ‘siz bu dizi oyuncularının bölüm başına yüz bilmem kaç lira aldıkları dizileri çekmek için nasıl yorulduklarını bilemezsiniz’ gibi bir şey. Kerem efendi de kızmış, salondan çıkıp gitmiş. ‘cehenneme kadar yolun var demek geldi içimden. İçinde bol da gerçek olan bir şakaya böyle kızan ülkede Mizah kalır mı? Açın televizyonlarınızı da, mesela o yerin dibine sokmak için yarıştığımız Amerika’daki şov programlarında Başkan’ın kendisinden başlayarak en ünlü kişiler, en dev özel, resmi kurumlar için yapılan şakalara bir bakın ve utanın efendiler. Nasreddin Hocalar, İncili Çavuşlar, Eşrefler, Nefi’ler, Neyzen’ler, Cemal Nadir, Oğuz Aral, Turhan Selçuk, Bedri Koraman, Salih Memecanlar ve daha kimler kimler yetiştiren bu ülkede mizahı bitirdik” ifadelerini kullandı.

Bay J Özür Dilemişti

Yaşanan olayın ardından bir gün sonra ödül gecesinin sunucusu Bay J sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda Kerem Bürsin’den özür dilemiş ve Kerem Bürsin’in bu şakadan alınmayacak kadar zeki biri olduğunu ifade etmişti. Daha sonra paylaştığı videoyu silmişti. Olay magazin ve sosyal medyada oldukça fazla konuşulmuştu.

17-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar