Bay Yanlış 10. Bölüm İzle!

Bay Yanlış 10. Bölüm İzle!
Bay Yanlış 10. Bölüm İzle; 4 Eylül Cuma 10. Bölümüyle ekrana gelen Bay yanlış dizisinin 10. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bay Yanlış 10. Bölüm İzle; Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerinde yer aldığı ve yaz sezonu dizisi olarak başlayan Bay yanlış 10. Bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Uzun süren hazırlığın ardından ekranlara gelen romantik komedi türündeki yaz dizisi Bay Yanlış şu ana kadar seyirciden tam not alan yaz dizilerinden biri olarak görünüyor. Reytinglerde her ne kadar üst sıralarda yer almasa da şimdilik durumu kurtaran dizinin yeni yapımların ekrana gelmeye başlamasıyla birlikte nasıl bir sonuç alacağı ve ekranda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Cuma akşamlarının sevilen eğlenceli dizilerinden olan Bay Yanlış dizisini tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Bay Yanlış Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Bay yanlış’ta her geçen bölüm Ezgi ve özgür birbirine daha da bağlanmışlardır. Önceleri oyun olarak başlayan ilişkileri bir süre sonra ikiliyi birbirine bağlarken ne yazık ki çevrelerindeki insanlar ikilinin birlikte olmamasını istemektedirler. Son bölümde birbirine açılan ve artık birlikte olmaya başlayan Özgür ve Ezgi açısından sorunlar asıl bundan sonra başlayacaktır. İkilinin anneleri kavga etmişlerdir ve Ezgi’nin annesi Ezgi’ye bası yaparak işten ayrılmasını ve eve dönmesini ister. İkili ise ilişkilerini henüz çevrelerine anlatacak durumda değildir. Öbür taraftan Ezgi’yle birlikte olmaya çalışan Serdar ise hala Ezgi’den vazgeçmemiştir.

Bay yanlış 10. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ezgi ve Özgür birlikte olmaya başlamışlardır ancak çevreleri bundan hoşlanmamaktadır. Bir iki kişinin dışında herkes bu ilişkiye karşıdır. Doğum günü organizasyonunda yaşananlar ise her şeye tuz biber eker. Ezgi daha fazla İstanbul’da kalmak istemez ve annesinin yanına Bursa’ya döner. Ezgi’nin annesi ve üvey babası ona neler olduğunu sorsa da cevap alamazlar. Ancak Özgür’de Ezgi’nin peşinden Bursa’ya gider. Peki Özgür Ezgi’yi ikna edebilecek midir? Ezgi yeniden İstanbul’a ve de Özgür’e dönecek midir? Ezgi’nin anne ve üvey babası bu ilişki için ne düşünmektedirler? Öbür taraftan ozan ve diğerleri Ezgi Özgür aşkına inanmışlardır ve ikiliyi bir araya getirmek için çalışmaya karar verirler. Peki ekip bunu başarabilecek midir? Bu ve benzeri daha pek çok sorunun cevabı ve daha fazlası bu akşam ekrana gelecek Bay Yanlış Dizisinin 10. Bölümünde.

04-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar