Bay Yanlış 3. Bölüm İzle!

Bay Yanlış 3. Bölüm İzle!
Bay Yanlış 3. Bölüm İzle; 10 Temmuz Cuma 3. Bölümüyle ekrana gelen Bay Yanlış dizisinin 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bay Yanlış 3. Bölüm İzle; Can Yaman, Özge Gürel, Fatma Toptaş, Deniz Koparan gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Bay Yanlış 10 Temmuz Cuma saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Yaz dönemi dizilerinden olan ve başlar başlamaz polemiklere ve davalara konu olan Gold Yapım imzalı Bay Yanlış yayınlanan ilk iki bölümünde seyirci tarafından oldukça fazla sevildi. Zengin bir adam ve güzel bir kadının kavgalı aşkının hikaye edildiği romantik komedi türündeki dizide restoran sahibi Özgür Atasoy hayatı hızlı yaşayan, sık sık sevgili değiştiren zengin biridir ve evlenmek gibi bir niyeti yoktur. Sevgilisi tarafından terk edilen Ezgi ise Özgür Atasoy’un restoranına gider ve olaylar başlar. Genç kadın ve genç erkek artık sık sık tesadüfler sonucu bir araya gelmeye başlarlar. 3. Bölümü yayınlanacak dizide bu akşam ise kızılca kıyamet kopuyor. Bay yanlış’ın 3. Bölümünü tek parça izlemek için işte linkimiz!

BAY YANLIŞ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında yaz dönemi dizisi olarak başlayan ve Gold Film tarafından hazırlanan Bay Yanlış bu akşam 3. Yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizide kavgalı ve tartışmalı bir tanışıklıktan sonra sık sık bir araya gelmeye başlayan Özgür ve Ezgi kendi hayatlarını planlamak için karşı tarafın yardımına ihtiyaç duymaktadır. Ezgi bir doktorla evlenmek için Özgür’den kadın erkek ilişkilerine dair tüyolar alırken Ezgi buna karşılık Özgür’ün kız kardeşinin düğüne onun sevgilisi olarak katılacaktır. Anlaşmaya dayalı bu birlikte ne yazık ki her iki tarafta yavaş yavaş birbirine aşık olmaktadırlar.

Bay Yanlış 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Son bölümde kavga eden ve aralarındaki anlaşmayı iptal eden Ezgi ve Özgür aynı iş yerinde işveren ve çalışan olacaklarını öğrenince şoka girerler. İkisi de bunun olmasını istememekte ve devamlı tartışmaktadırlar. Özgür’ün arkadaşı ve ortağı Ozan ise bu durumda arada kalmıştır. Ozan Ezgi’nin arkadaşıyla birlikte olabilmek için Ezginin yanlarında çalışmasını istemekte ama Özgür buna karşı çıkmaktadır. Hangisinin dediği olacaktır? Ezgi bu süreçte Özgür’e yanlış davrandığını düşünerek ona gider ve aralarını düzeltmeye çalışır. Özgür bu durumdan memnun olur. Özgür ve Ezgi birlikte özgür’ün kız kardeşinin düğününe gideceklerdir. Peki ikiliyi bu düğünde neler beklemektedir? Ezgi Özgür birlikteliği olacak mıdır? Ezgi Özgür’ün restoranın da çalışacak mıdır? Ozan Ezgi’nin arkadaşıyla birlikte olabilecek midir? Bu ve benzeri sorularla diziye dair her türlü bilgiye ulaşmak için canlitv.com adresini takip edin.

10-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar