Bay Yanlış 8. Bölüm İzle!

Bay Yanlış 8. Bölüm İzle!
Bay Yanlış 8. Bölüm İzle, 21 Ağustos Cuma 8. Bölümüyle ekrana gelen Bay yanlış Dizisinin 8. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bay Yanlış 8. Bölüm İzle; Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolünde yer aldığı ve yaz dizisi olarak ekranlara gelen Bay Yanlış bu akşam saat 20.00da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Gold Film tarafından hazırlanan ve Aslı Zengin ile Banu Zengin’in kaleme aldığı romantik komedi dizisi Bay Yanlış Cuma akşamlarının eğlenceli dizisi olarak oldukça rağbet görüyor. Başladığı günden beri Özgür ile Ezgi’nin bir türlü rast gitmeyen ilişkisini ele alan ve ancak her bölüm ikilinin daha da yakınlaştığı ve artık aşklarını birbirine itiraf etmelerinin beklendiği dizide bu akşam pek çok soru cevap buluyor. Cuma akşamlarının sevilen dizisini tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Bay Yanlış Son Bölümde Neler Oldu?

Fox Tv’nin yaz ekranında yer alan ve bu akşam 8. Bölümüyle ekrana gelecek dizinin bir önceki bölümünde Ezgi arkadaşlarının da zorlamsıyla Doktor serdar’la yakınlaşma çabasındadır. Serdar Ezgi’nin organize etti gecede onunla dans etmek ister anacak Ezgi tango bilmediği için yine yardımına Özgür yetişmiştir. Özgürden acele bir şekilde tango dersi alan Ezgi ile Özgür arasında bu dans sırasında yakınlaşma olmuştur. İkili artık birbirlerine hislerini bilmektedirler ancak ilk açıklayan olmamak için kendilerini zorlarlar. Ancak tango dersi sırasında yaşananlar ilişkilerinde geri dönülmez bir noktaya geldiklerini göstermiştir.

Bay Yanlış 8. Bölümde Neler Yaşanacak?

Son bölümde Ezgi ile Özgür arasında yaşananlar ve ikilinin yakınlaşması Serdar’ın ortaya çıkmasıyla bozulur. İkili ister istemez bir adım geri çekilir. Ancak ikisi de bu durumdan memnun değildir. Öbür taraftan Serdar ikili arasında bir şeyler olduğunu anlamıştır ve özgür’ün Ezgi’ye aşırı ilgisinden rahatsız olmaktadır. Deniz ise arkadaşı Ezgi’nin Özgür’e ilgi duyduğunu fark etmiştir ve Ezgi’yi yine yanlış bir karar almaması için uyarır. Yine Ozan ortağı Özgür’ün Ezgi’ye olan duygularının farkındadır ve onu bu konuda desteklemektedir. Öbür taraftan ikilinin aileleri de bu ilişkiye karşıdırlar. Tüm bu yaşananlara rağmen Özgür ve Ezgi artık geri dönülmez yola girmişlerdir ve aşklarını itiraf etmeye hazırdırlar. Ancak olaylar istedikleri gibi gelişecek midir? Bu ve daha fazla sorunun cevabı bu akşam yayınlanacak Bay yanlış 8. Bölümde cevap buluyor.

Bay Yanlış 8. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

21-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar