Baraj 10. Bölüm İzle!

Baraj 10. Bölüm İzle!
Baraj 10. Bölüm İzle; 20 Ekim Salı akşamı 10. Bölümüyle ekrana gelen Baraj Dizisinin 10. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Baraj 10. Bölüm İzle; Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’n rol aldığı Baraj Dizisi Salı akşamı 10. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ve Türk Sinemasının kült filmlerinden Baraj Filminden diziye uyarlanan Baraj özellikle geçtiğimiz sezon yayınlanan bölümlerinde yüksek reytingiyle dikkatleri çekmişti. Ancak bu sezon başladığından beri reytinglerde istenileni bulamayan ancak her bölümde yükselişte olan Baraj son bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Her yalanın ortaya çıktığı ve artık kartların açık oynanmaya başladığı dizinin yeni bölümü bu akşam ekranlara geliyor.

BARAJ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Nehir Tarık’ın sert ifadelerle kendisine yüklenmesi ve yalancı ve dolandırıcılıkla suçlanmasının ardından yıkılmıştır. Ancak Nehir’in yaşadıkları henüz yeni başlamıştır. Polis Nehir’in peşindedir ve Nehir’i bu zor durumdan kurtaracak kişi yine Nazım usta olacaktır. Nazım Usta Nehir’i ormanda bulunan kulübesine götürüp saklamıştır. Ancak kulübede Nehir’in hiç beklemedi bir misafiri gelecektir. Tarık Nehir’den özür dilemek ve kendisini affettirmek için kulübeye gelmiştir. Peki Nehir yeniden bir kez daha Nazım Usta yerine Tarık’ı mı seçecektir? Yeni bölüm pek çok soruya cevap veriyor.

Baraj Dizisi 10. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Nehir kulübeye gelen ve kendisinden af dileyen Tarık’ı affetmeyecektir. Tarık’ın söyledikleri onu fazlasıyla üzmüştür ve kendisine her zaman iyi davranan Nazım Usta’dan yana tavır alacak ve Tarık yerine Nazım Usta’yı seçecektir. Bu durum Tarık’ta hayal kırıklığı oluştururken Tarık şok bir karar alır. Artık daha fazla direnmeyecek Kemal bey’in kızı Fulya ile nişanlanacaktır. Bu arada nehir’i dolandırıcılıktan arayan polis Nehir ile Nazım Usta arasındaki ilişkiyi öğrenmiştir. Nehir bir karar almak üzeredir. Nazım Usta’nın zarar görmemesi için polise teslim olmaya ve her şeyi itiraf etmeye karar verir. Ancak bu duruma Nazım Usta izin vermez ve karşı çıkar. Nazım Usta’nın Nehir’i bir kez daha kaybetmeye niyeti yoktur. Öbür taraftan büyük gün gelip çatmıştır. Tarık ve Fulya nişanlanacaktır. Ancak gecede yaşanan Zehra sürprizi bir anda her şeyi ters yüz eder.

Baraj Dizisinin 10. Yeni bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

20-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar