Bay Yanlış 9. Bölüm izle!

Bay Yanlış 9. Bölüm izle!
Özgür, Ezgi'nin doğum günü için epey heyecanlıdır. Serdar da boş durmamaktadır. İkilinin yakınlaştığını gören Özgür, Serdar’ın kışkırtmalarına dayanamayıp yumruğu yapıştırıyor.

Cuma günleri Fox Tv’de yayınlanan Bay Yanlış 9. Bölümde Özgür ve Ezgi'nin anneleri planlar yapıp ikiliyi ayırmaya çalışırken başarılı olabilecekler mi? Başrollerde Özge Gürel – Can Yaman ikilisini bir araya getiren Bay Yanlış 9. Bölümünde Serdar’ın kışkırtmalarına dayanamayan Özgür yumruklarını konuşturuyor. Günden güne ilerleyen ilişkilerinde arap saçına dönen gelişmelerle Bay Yanlış 28 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 9. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Bay Yanlış 9. Bölüm izle!

Yaz sezonunda Cuma günlerinin açık ara birincisi Bay Yanlış 9. bölümde Özgür, Ezgi'nin doğum günü için epey heyecanlıdır. Sürpriz organizasyonda Serdar’ın hamlesi karşısında Özgür ne yapacağını şaşırıyor. İkilinin yakınlaştığını gören Özgür, Serdar’ın kışkırtmalarına dayanamayıp yumruğu yapıştırıyor. Bakalım bu gelişme ikilinin aşklarını nasıl etkileyecek? Heyecan ve duygunun eksilmediği bay Yanlış 9. Bölüm 28 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00’de.. Keyifli seyirler.

Esas kızı esas oğlan kaptı!

Cuma akşamlarına damga vuran Fox Tv dizisi Bay Yanlış 9. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Sürpriz organizasyonda Ezgi ve Özgür'ün yakınlaşması, Serdar ve Yeşim'in gelmesiyle bozulur. Organizasyonda Ezgi’ye çok pahalı bir hediye veren Serdar’dan geç kalan Özgür’e kapak gibi cevap geliyor. Bakalım Özgür, Serdar’ın kendisine söylediği “Geç Kaldın. Esas kızı esas oğlan kapar!” sözüne nasıl tepki verecek?

Bay Yanlış son bölümde neler oldu?

Ezgi ve Özgür'ün yakınlaşması, Serdar ve Yeşim'in gelmesiyle bozulur. Özgür'ün Ezgi'ye olan ilgisi Serdar'ı rahatsız eder ve bu durumu Yeşim'le birlikte sorgulamaya başlar. Ezgi'nin Özgür'e olan hislerini ilk Deniz fark eder ve Ezgi'yi yanlış yapmaması için uyarır. Ozan ise Özgür'ün Ezgi'ye olan hislerinin farkındadır ve onu bu konuda destekler. İkisinin bir araya gelmesini istemeyen anneler de harekete geçer ve onları ayrı tutmak için ellerinden geleni yapmaya karar verirler. Herkese ve her şeye rağmen Ezgi ve Özgür birbirlerine olan duygularını itiraf edebilecekler midir?

Bay Yanlış Konusu nedir?

Özgür zengin ancak dağınık bir hayat süren umursamaz biridir. Aşka inanmayan ve kendini gönül işlerine kapatan Özgür bir restoran işletmektedir. Tesadüfen tanıştıkları Ezgi ise yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün birini bulup evlenmeye karar vermiştir. Ezgi'nin ilişki konularında başarılı olamadığını gören Özgür, ona bir nevi yaşam koçluğu yapmaya ve Ezgi'nin aradığı uygun erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içerisinde engel olamadıkları bir aşk yaşarlar. Bakalım iki yanlıştan bir doğru çıkabilecek midir?

28-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar