Bay Yanlış dizisinde şok karar! Final mi yapıyor?

Bay Yanlış dizisinde şok karar! Final mi yapıyor?
Bay Yanlış dizisi son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olarak Fox Tv'de yayınlanıyordu. Bay Yanlış dizisinde şok karar! Final mi yapıyor? İşte o karar!

Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Bay Yanlış dizisi için flash bir gelişme yaşandı. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerde olduğu dizi çok sevilmiş ve yüksek reyting oranlarına ulaşmıştı. Daha başlamadan konuşulmaya başlanan fenomen diziyle ilgili yaşanan gelişme dizi dünyasına bomba gibi düştü. Sevilen dizi Bay Yanlış için final kararı mı alındı?

Bay Yanlış final mi yapıyor?

Gold Film projesi olan Bay Yanlış dizisi yaz sezonunda yayına başlamış ve seyirci tarafından büyük ilgi görmüştü. Sevilen dizi cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olarak bu başarısını 14 bölüm boyunca sürdürdü. Bay Yanlış 14. Bölümü ile bu hafta ekrana gelecekken, Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre bu bölümde final yapacak. Can Yaman ve Özge Gürel'in popüleritesi ile daha başlamadan dikkat çeken ve hem yurt içinde hem de yurt dışında ilgiyle takip edilen dizinin neden final yapacağı ise henüz bilinmiyor.

Bay Yanlış için şok karar!

Romantik komedi tarzında çekilen ve senaryosu Aslı Zengin, Banu Zengin Tak tarafından yazılan Bay Yanlış dizisi birçok açıdan beğenilen yeni diziler arasındaydı. Gold Film tarafından projelendirilen, yapımcılığı Faruk Turgut'a ait olan Bay Yanlış dizisi, ünlü yönetmen Deniz Yorulmazer tarafından çekiliyordu. Bay Yanlış'ın final yapacağı haberi ise başta dizinin hayranları olmak üzere herkeste şok etkisi oluşturdu.

Bay Yanlış 14. Bölümde final yapacak iddiası

Flash bir kararla final yapacağı iddia edilen Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosunda da güçlü isimler vardı. Can Yaman, Özge Gürel, Cemre Gümeli, Fatma Toptaş, Gürgen Öz, Serkay Tütüncü, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Anıl Çelik, Suat Sungur gibi oyuncular dizinin kadrosunda yer alan isimlerdendi. Gold Film ve  Fox Tv'den henüz final açıklaması yapılmasa da Bay Yanlış'ın final yapacağı söylentisi de yalanlanmadı. Fox Tv'de cuma akşamları yayınlanan Bay Yanlış dizisinin 14. Bölümde final yapacağı iddia edildi.  Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız…

26-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar