Bay Yanlış Dizisinin Yayın Kanalı Belli Oldu!

Bay Yanlış Dizisinin Yayın Kanalı Belli Oldu!
Gold Film tarafından yaz sezonu için hazırlanan ve başrolünde Can Yaman ile Özge Gürel’in yer aldığı bay yanlış Dizisinin yayıncı kanalı Fox Tv oldu. İşte detaylar!

Uzun bir süredir gündemde olan ve seyircinin de artık başlasa da görsek nasıl bir dizi diyecek hale geldiği Bay Yanlış artık sete çıkmak için gün saymaya başladı. Gold Film tarafından projelendirilen ve geçtiğimiz sezon başlaması planlanan ancak çeşitli sebeplerle bir türlü başlamayan ve sonunda geçtiğimiz aylarda hazırlıkları başlayan Bay Yanlış için belirsizlik gibi görünen hemen her konu artık netleşmeye başladı. Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerini paylaşacağı ve bir restoran işletmecisi Özgür (Can Yaman) ile hayatı boyunca erkeklerden yana şansı hiçbir zaman yaver gitmeyen Ezgi (Özge Gürel) arasında yaşanan ilişki ve hikayeyi konu alan Bay Yanlış ilk projelendirildiği andan itibaren yayıncı kanal olarak her zaman Star Tv’ye daha yakın durdu. Ancak son dakika gelişmesi olarak Bay Yanlış’ın Fox Tv ekranlarında yayınlanacağı açıklandı. İşte detaylar!

Başlamadan Kanal Değiştirdi!

Gold Film tarafından hazırlanan ve Yaz sezonunda ekrana gelecek olan yeni dizi Bay Yanlış’ın yayın kanalı kesin olarak belirlendi. Daha önce adı hep Star Tv ile anılan dizinin yayıncı kanalı son olarak Fox Tv olarak kesinleşti. Oyuncu kadrosunda Can Yaman, Özge Gürel, Feri Baycu, Lale Başar, Suat Sungur, Fatma Toptaş ve Gürgen Öz gibi oyuncuların yer aldığı Bay Yanlış’ın yönetmenliğini Deniz Yorulmazer üstlenirken senaryosu Aslı Zengin, Banu Zengin tarafından kaleme alınıyor. Gold Film’in daha önce yapımcılığını üstlendiği ve yine başrolünde Can Yaman’ın rol aldığı Erkenci Kuş Star Tv’de ekrana gelmiş ve Star Tv ile Gold Film arasında güçlü bir birliktelik oluşmuştu. Bunun üzerine Bay Yanlış’ın da Star Tv’de yayınlanacağı neredeyse kesin gibi gözüküyordu ve dizinin adı her zaman Star Tv ile anılıyordu. Ancak artık yayın zamanı gelince yayıncı kanalın adı da resmi olarak belirlenmiş oldu.

Bay yanlış Yaz sezonunda Fox Tv’de!

Gold Film tarafından hazırlanan ve artık sete çıkmak için hemen her şeyi hazır hale gelen Bay Yanlış Dizisi’nin yayıncı kanalı resmi olarak açıklandı. Daha önce Star Tv ile adı anılan Bay Yanlış’ın yayıncı kanalı Fox Tv oldu ve dizi yaz aylarında Fox Tv’de ekrana gelecek. Romantik komedi dizisi olarak belirlenen ancak daha çok erkek kadın ilişkisi konusunu kendine alan olarak belirleyen dizi seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Bu arada dizinin ilk bölümünde Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden birine gönderme yapacağı da gelen haberler arasında.

20-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar