Bayramda hangi diziler yok?

Bayramda hangi diziler yok?
Ramazan bayramında hangi diziler yayınlanmayacak? Sezon finali yapan dizilerin yanında yeni başlayan diziler de bayramda yayınlanmıyor.

Ramazan ayının bitmesiyle birlikte ramazan bayramı dolayısıyla diziler ekranlara bir hafta ara verecek. Televizyon izleyicileri bu bir haftalık arada hangi diziler ekranlarda olmayacak merak ediyorlar. Peki, ramazan bayramında hangi diziler yayınlanmayacak? Normal sezon dizilerinin sezon finali yaptığı bu günlerde yaz sezonu için başlayan diziler de bayram haftasında yayınlanmayacak. Bütün dizilerin yeni bölümleri izleyiciyle bayramdan sora buluşmaya devam edecek.

Atv Canevim dizisi ne zaman yayınlanacak?

ATV’nin yaz sezonunda oldukça iddialı dizilerinden olan Canevim 27 Mayıs Pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlara geldi. Ramazan Bayramı Arefesi olan 3 Haziran Pazartesi günü Canevim’in ikinci bölümü ekranlarda olacak mı? Şu ana kadar Canevim dizisinin 2.bölümü fragmanı yayınlanmadı. Dizinin büyük ihtimalle yeni bölümü bayramdan sonraki 10. Haziran pazartesi yayınlanması bekleniyor. Atv’nin diğer dizileri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Çukurova, Sen Anlat Karadeniz ve Hercai sezon finali yaptıkları için zaten ekranlarda olmayacaklar.

Kanal D Afili Aşk bayramdan sonra başlıyor?

Afili Aşk dizisi bu yaz sezonunun en çok konuşulacak dizilerinden. Kanal D hiç riske girmeden diziyi doğrudan bayramdan sonra başlatıyor. 12. Haziran saat 20.00’de Afili Aşk Kanal D ekranlarında olacak. 9. Bölümü yayınlanan Zalm İstanbul sezon finali yapmıştı. Arka Sokakların ise 520. Bölüm fragmanı yayınlandı. 521. Bölüm de bayramdan sonraki Cuma gününe denk geldiği için Arka sokaklar 7. Haziranda ekranlarda olabilir. Kanal D’nin diğer bir dizisi Leke’nin ise bayramdan sonra yeni bölümünün yayınlanması bekleniyor.

Fox TV Her Yerde Sen ne zaman başlıyor?

Bütün dizileri sezon finali ya da final yapan FOX TV yaz sezonu dizisi olan Her Yerde Sen’in ilk bölümünü 14 Haziran Cuma saat 20.00’da yayınlayacak. Bayram boyunca FOX TV’de dizi yayınlanmayacak.

Star Tv Benim Tatlı Yalanım ne zaman başlıyor?

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Benim Tatlı Yalanım da bayramdan sonra 13. Haziran Perşembe günü başlıyor. Romantik komedi tarzıyla bu sezonun özel dizilerinden olan Erkenci Kuş ise yaz sezonunda da ekranlarda olacak olsa da bayram haftasında yayınlanmayacak.  Star Tv yaz sezonunun Benim Tatlı Yalanım ve Erkenci Kuş ile geçirecek…

Görüldüğü üzere ramazan bayramında Türk televizyonlarında dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak.

29-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar