Behzat Ç. dizisinden ilk kare!

Behzat Ç. dizisinden ilk kare!
Bir zamanların efsane dizisi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi geri dönüyor. Çekimleri başlayan dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'dan ilk görüntüler geldi!

Emrah Serbes'in aynı isimli romanından uyarlanan polisiye dizisi Behzat Ç. 2010-2013 sezonları arasında yayınlanmış türk televizyon tarihinde unutulmazlar arasına girmiştir. Dizi televizyonun yanı sıra beyazperde de kendini göstermiş ve ilk sezonun ardından Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm filmiyle sinemaya taşınmıştır. Final yaptıktan sonra Behzat Ç. Ankara Yanıyor filmi dizinin devamı niteliğinde olmuştur. Şimdi ise 96 bölüm süren ve 17 Mayıs 2013 tarihinde final yapan dizi yeni bölümleriyle BluTV'de seyircisiyle buluşmak üzere geri dönüyor. 

İnter Medya yapımcılığında ve Serdar Akar yönetmenliğinde çekilen dizinin senaryosunu yine Ercan Mehmet Erdem kaleme alacak. Daha önce Star TV ekranlarında yayınlanan ve 3 sezon süren dizinin yeni sezonu 40'ar dakikalık 9 bölümden oluşacak. Yayın tarihi henüz belli olmayan fakat BluTV isimli dijital platformda gösterime girecek olan dizinin çekimleri devam ediyor. 

SETTEN GELEN İLK FOTOĞRAFLAR

Hayranlarının büyük bir merakla yeni sezonu beklediği dizi setinden ilk fotoğraflar geldi. 6 yıl aradan sonra geri dönen ve sevenlerinin bir hayli merak ettiği Behzat Ç. karakterine hayat veren oyuncu Erdal Beşikçioğlu uzun saçlarıyla dikkat çekti. Cinayet büroyu bırakan Behzat Ç.'yi yeni sezonda nasıl göreceğiz?

BEHZAT Ç. YENİ SEZON OYUNCULARI

Dizide Behzat'ın ekibinden Harun ve onun eşi Eda karakterlerine hayat veren Fatih Artman ve Seda Bakan'ın yer almayacağı bilinmekle birlikte Nejat İşler, İnanç Konukçu ve Ege Aydan kaldığı yerden projeye devam edecek. Öte yandan dizi kadrosuna yeni oyuncu olarak Kurtlar Vadisi'nden tanıdığımız Ertuğrul Şakar katılacak. 

BEHZAT Ç. BİR ANKARA POLİSİYESİ KONUSU

Behzat Ç. polis akademisinden mezun olmuş cinayet büroda görev yapmakta olan bir başkomiserdir. Almış olduğu cezalardan dolayı daha fazla yükselememiştir. Ekibiyle beraber Ankara'da yaşanan cinayet olaylarını çözmeye çalışır. Behzat'ın 3 sezon boyunca ekibiyle yaşadığı macera ve dram dolu olayları, başından geçen aşkları konu alan dizide Ç harfi ile başlayan soyadı hiçbir zaman bilinememiştir. Kızının mezar taşında, makam odasındaki masasında, kredi kartı ve imzası gibi yerlerde soyadının devamına raslanmaz.

28-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar