Behzat Ç. nin yeni sezonuna Belçim Bilgin sürprizi!

Behzat Ç. nin yeni sezonuna Belçim Bilgin sürprizi!
Çok yakında BluTV'de seyircisiyle buluşacak olan Behzat Ç. dizisine güzel oyuncu Belçim Bilgin sürprizi! Peki Bilgin hangi karakter ile Behzat Ç. kadrosuna ekleniyor?

Emrah Serbes'in aynı isimli romanından uyarlanan polisiye dizisi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 2010-2013 sezonları arasında yayınlanmış türk televizyon tarihinde unutulmazlar arasına girmiştir. Dizi televizyonun yanı sıra beyazperde de kendini göstermiştir. Star TV ekranlarında 96 bölüm süren ve 17 Mayıs 2013 tarihinde final yapan dizi yeni bölümleriyle BluTV'de seyircisiyle buluşmak üzere geri dönüyor. 25 Temmuz Perşembe günü yayın hayatına tekrar başlayacak olan dizide devam eden oyuncular olduğu gibi ayrılanlar da var. Başarılı oyuncu Belçim Bilgin ise kadroya yeni eklenen isimlerden oldu. Belçim Bilgin hangi rol ile Behzat Ç. kadrosunda yer alacak?

BELÇİM BİLGİN BEHZAT Ç. KADROSUNDA

Beyazperdede kendini başarılı bir şekilde gösteren güzel oyuncu Belçim Bilgin efsane dizi Behzat Ç.'nin yeni sezonunda yer alacak. 9 bölümden oluşacak sezonda pavyonda çalışan bir ses sanatçısını canlandıracak olan Bilgin; Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan ve İnanç Konukçu gibi birçok başarılı isimle çalışacak. 

BEHZAT Ç. BİR ANKARA POLİSİYESİ KONUSU

Behzat Ç. polis akademisinden mezun olmuş cinayet büroda görev yapmakta olan bir başkomiserdir. Almış olduğu cezalardan dolayı daha fazla yükselememiştir. Ekibiyle beraber Ankara'da yaşanan cinayet olaylarını çözmeye çalışır. Behzat'ın 3 sezon boyunca ekibiyle yaşadığı macera ve dram dolu olayları, başından geçen aşkları konu alan dizide Ç harfi ile başlayan soyadı hiçbir zaman bilinememiştir. Kızının mezar taşında, makam odasındaki masasında, kredi kartı ve imzası gibi yerlerde soyadının devamına raslanmaz.

BELÇİM BİLGİN KİMDİR?

Belçim Bilgin, 31 Ocak 1983 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Tiyatroya merakı çok küçükken başlamış lise yıllarında amatör olarak tiyatroyla ilgilenmiştir. 2002 yılında Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü'nde okumuştur. Yılmaz Erdoğan ile tanıştıktan sonra okulunu dondurup Sıfır Kilometre filminde oynamış ve Paris'e gitmiştir. Burada 2 sene kalan Bilgin Dol filminde oynamış ve Paris'ten döndüğünde 9 Ağustos 2006 tarihinde Yılmaz Erdoğan ile hayatlarını birleştirmiştir. 2010 yılında oğlu Rodin Nazım'ı kucağına almıştır. Sinema alanında sevilen projelere imza atan güzel oyuncu Aşk Tesadüfleri Sever, Kelebeğin Rüyası ve Sadece Sen gibi aşk ve dram temalı filmlerde başrol oynamıştır. Ülkesinin yanı sıra dünya çapında da önemli başarılar elde eden Belçim Bilgin Komplo filminde Theo James ile başrolü paylaşmıştır.

05-07-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar