Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi Zamlara Gönderme Yaptı

Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi Zamlara Gönderme Yaptı
Yakında BluTv'de yayınlanacak olan ve seyircinin heyecanla beklediği efsane dizi Behzat Ç. yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Dizinin fragmanları seyirciyi heyecanlandırıyor.

Türk Televizyon tarihinin en fenomen yapımlarından olan ve seyirci tarafından heyecanla takip edilen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin yeni bölümlerinin çekimi devam ediyor. Ortaks Yapım tarafından hazırlanan ve ilk sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizinin versiyonu Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin en geç kasım ayında seyirciyle buluşması bekleniyor. Eski tadını hala koruyan ve yayınladığı fragmanlarla da bunu gösteren dizinin yeni ve son yayınlanan fragmanı ise seyirciye son günlerde ülkemizde yaşanan ekonomik sorunu ve zam furyasını anımsattı. Daha önce yayınlanan fragmanda dizinin ana karakteri Başkomiser Behzat ile sokakta arabasıyla domates satan bir seyyar satıcının sohbeti seyirciye verilmişti. Fragmanda sokak satıcısı domateslerin fiyatından ve bazı tarlalardaki domatesleri dolu vurduğundan dert yanmıştı. Dizinin son yayınlanan fragmanında ise benzer bir diyalogla yine ülkede yaşanılan zamlardan ve fiyatların pahalı olması seyirciye aktarılıyor.

Dolarla Maaş Almıyorum

Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi yakında BluTv’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Fenomen dizinin yayınlanan fragmanları dizi yayına girmeden gündem olmaya başladı. Daha önce Başkomiser Behzat’ın yer aldığı fragmana benzer bir fragman daha geldi. Fragmana dizinin karakterleri Hayalet ile Akbaba arasında geçen bir konuşma damgasını vuruyor. Fragmanda Akbaba lokantada yemek sonrası hesabı yüksek buluyor ve sesli olarak söyleniyor. Bunun üzerine Akbaba karakteri “sen bu zam olaylarına şaşırmayı ne zaman bırakacaksın” ifadelerini kullanıyor. Akbaba ise bunun üzerine “benim de maaşım dolarla avroyla yatmaya başladığı zaman şlikayet etmeyi bırakırım” ifadeleriyle cevap veriyor. Bu diyaloglarla seyirciye ülkemizde yaşanılan ekonomik şartları anlatıldığı iddia edildi ve fragman bir anda gündem oldu ve fragman binlerce kez izlendi.

Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi Oyuncuları

Ortaks Yapım tarafından hazırlanan vve yakında BluTv’de seyirciyle buluşacak olan Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda

·         Erdal Beşikçioğlu

·         İnanç Konukçu

·         Berkan Şal

·         Ege Aydan

·         Ayça Eren

·         Güven Kıraç

·         Mehmet Ali Nuroğlu

·         Esra Ronabahar

·         Burak Dakak

·         Evliya Aykan

·         Derin Beşikçioğlu ve

·         Gökçe Eyüboğlu yer alıyor.

10-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar