Behzat Ç’nin Harun’u Yeni Sezonda Yok

Behzat Ç’nin Harun’u Yeni Sezonda Yok
Fenomene dönüşen ve “Bir Ankara Polisiyesi” diye ünlenen Behzat Ç’yi hayranları bekliyor. Behzat Ç dizisi yeniden başlayacak mı, sevilen karakter Harun kadroda düşünülmüyor.

Fenomene dönüşen ve “Bir Ankara Polisiyesi” diye ünlenen Behzat Ç’yi hayranları merakla bekliyor. Behzat Ç dizisi yeniden başlayacak mı, sevilen karakter Harun kadroda düşünülüyor mu, haberimize geçelim.

Behzat Ç’nin Harun’u Yeni Sezonda Yok

Bir zamanlar Kanal D ekranları kasıp kavuran Behzat Ç yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Heyecanlı bir telaşla kadro çalışmaları süren dizide Harun karakterine can veren Fatih Artman’ın yer almayacağını öğrendik. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünü oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara polisiyesi” dizisi yoğun talepler sonucu kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölümleri için çalışmalar başladı bile. Yeniden başlayan her dizide olduğu gibi bir kez daha toplanan ekipte bazı isimler yer alamayacak. Şimdilik 9 bölüm çekileceği söylenen dizide Harun karakteriyle belleklere kazınan Fatih Artman başka projede olduğu için bu projede yer alamayacak. Sadece Harun değil ona arkadaşlık eden Eda karakteri de yeni bölümlerde görünmeyecek. Eda karakterini son dönemlerin yıldızı parlayan yüzlerinden Seda Bakan oynuyordu.

Yeni Behzat Ç ne zaman başlayacak?

Karıştığı bir trafik kazasıyla tanınan senarist-yazar Emrah Serbes’in aynı adlı eserinden uyarlanan diziyi senarist Ercan Erdem yazacak. Daha önceden olduğu gibi yönetmenliğini yine Serdar Akar yapacak. Yönetmen Serdar Akar kolları sıvadı ve eski ekibi bir araya getirmek için harekete geçti. Canlı Tv olarak sorularımıza yanıt veren Serdar Akar, yöneteceği dizinin çekimlerine Haziran ayında başlamayı planladığını vurguladı.

Serdar Akar, Fatih Artman’ın başka projelerde görev alması nedeniyle kadroya almadığı Harun karakteri için bir çözüm düşünüyor. Gazeteciler.com'un haberine göre, 'Behzat Ç'nin en dikkat çeken karakterlerinden biri olan Harun'un tayini çıkacak ve yerine başka bir karakter dahil edilecek.

Yönetmen Serdar Akar, aynı şekilde Eda karakterine de çözüm arayışında. Anne olmaya hazırlanan Seda Bakan'ın üzülerek yer alamayacağı dizide Nejat İşler formülü devreye girecek. Daha önceki bölümlerde 'Ercüment Çözer' rolünü canlandıran Nejat İşler’le görüşüldüğü ve İşler’in projeye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Fatih Artman kimdir?

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde canlandırdığı Harun karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Fatih Artman, 1988 Ankara doğumlu. Küçük yaşta babasını kaybeden oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünü okudu. Fatih Artman’ın oyunculuğa başlaması ilginç bir hikaye. Sadece ve sadece cep harçlığını çıkarmak için oyuncu olan Fatih Artman’ın kaderi Behzat Ç. dizisinde rol aldığı Harun karakteri ile değişti. Şimdilerde Kanal D ekranlarının iddialı yapımı Vatanım Sensin’ kadrosunda Yakup karakterine hayat veriyor.

25-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar