Jet Sosyete’nin kadrosuna bomba bir isim dahil oldu!

Jet Sosyete’nin kadrosuna bomba bir isim dahil oldu!
Türkiye'nin en başarılı komedi yapımlarından biri olan Jet Sosyete’ye sürpriz bir isim katıldı. Jet Sosyete’nin kadrosuna dahil olan o bomba isim bakın kim?

Başrolünde Gülse Birse'nin olduğu ve aynı zamanda senaryosunu da Birse'nin yazdığı komedi dizisi Jet Sosyete üç sezondur oldukça başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Sevilen oyuncuları kadrousunda toplamayı başaran Jet Sosyete'ye katılan son isim ise oldukça şaşırtıcı. Komedi yapımlarında görmeye pek alışkın olmadığımız usta oyuncu Mehmet Özgür Jet Sosyete'nin 21 Şubat'ta yayınlanacak yeni bölümünde konuk oyuncu olarak yer alıyor. Haberi sosyal medya hesabından duyuran Gülse Birse, "Üçüncü sezonun 13. bölümü çok bomba ve Cuma 20.00’de puhutv’de! Konuğumuz mhmtozgur. Her Çarşamba Star’da her Cuma puhutv’deyiz" ifadelerini kullandı.

Jet Sosyete'de Mehmet Özgür sürprizi

İlk sezonuna Star Tv'de başlayan BKM imzalı yapım Jet Sosyete yaşanan anlaşmazlık sebebiyle ikinci sezona TV 8'de devam etmişti. Fakat çok uzun süre 120 dk'nın üzerinde çekilen bölümler hem Gülse Birse'yi hem de ekibi oldukça yorarken, üçüncü sezona daha kısa bölümler halinde Puhu Tv'de başlandı. Bir internet platformu olan Puhu Tv'de oldukça yüksek reytinglere ulaşan Jet Sosyete'yi Star Tv tekrar ekranlarına taşıdı ve iki bölüm birleştirilerek yayın yapıldı. Bu sebeple Jet Sosyete hem Puhu Tv'de hem de Star Tv'de farklı süreli formatlarla seyirciyle buluşuyor. Her bölümde hem çok eğlendiren hem de farklı  konuları ekrana taşıyan Jet Sosyete'de sürprizler de bitmiyor. Jet Sosyete 21 Şubat Cuma günü saat 20:00'da Puhu Tv'de Mehmet Özgür sürpriziyle ekranlarınızda olacak.

Jet Sosyete 13. bölüm yine çok güldürecek

Hakan Algül yönetmenliğinde Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin gibi isimlerden oluşan Jet Sosyete 13. yeni bölümüyle ekranda olacak. 13. bölümde Cengiz'in cezaevine girmesi Özpamuk ailesi için büyük bir şok olur. Şirketin poşet imalatçısıyla tartışan Cengiz uzaklaştırma kararına uymayınca cezaevine konur. Gizem ise olayın şokuyla ilginç çıkarımlara girmiştir.  Öte yandan Safiyeler'de yaşanan uyuz salgını ve eğlenceli diyaloglar yine herkesi gülmekten kırıp geçirecek. Ekranların en eğlenceli yapımlarından biri olan Jet Sosyete bu hafta oyuncu Mehmet Özgür'le birlikte evlerinize konuk oluyor.

20-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar