Elif dizisinin Yunus’u Cenay Türksever’in yeni projesi belli oldu!

Elif dizisinin Yunus’u Cenay Türksever’in yeni projesi belli oldu!
Elif dizisinde Yunus karakterini canlandıran başarılı oyuncu Cenay Türksever yeni bir günlük projede yer alacak. İşte, Cenay Türksever’in yeni projesi!

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Elif'te başarılı oyunculuğuyla tanınan Cenay Türksever yeni bir günlük dizide rol almaya başlıyor. Elif dizisinde Yunus karakteriyle gördüğümüz Türksever, Star Tv'de yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere dizisine Mirza karakteriyle dahil olacak. Star Tv'nin başarılı yapımlarından biri olan Sevdim Seni Bir Kere dizisi hafta içi hergün yayınlanıyor. Cenay Türksever'in kadrosuna dahil olduğu Sevdim Seni Bir Kere dizisi bir Focus Film projesi ve hafta içi hergün 16:45'te ekrana geliyor. İlgiyle takip edilen Sevdim Seni Bir Kere dizisine Mirza karakteriyle katılan Türksever'in performansı merak edilirken, daha fazla kişi tarafından tanınması açısından kariyeri adına büyük bir fırsat.

Sevdim Seni Bir Kere dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Star Tv'nin günlük dizisi Sevdim Seni Bir Kere'nin oyuncu kadrosunda Yağmur Çokgenç, Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut, Volkan Murat Benli, Didem Aygün, İrfan Kılınç, Nur Yazar, Nevzat Can Rüzgar, Şifanur Gül, Berk Bakioğlu, Sevgi Temel, Yağmur Ilgım Öztekin, Tuana Tuzman, Zeynep Şirin Giobbi, Zafer Güllü, Önder Atakanlı, Pervin Balcı gibi isimler yer alıyor. Sevdim Seni Bir Kere dizisinin 123. bölümü yayınırken konusu itibariyle özellikle gündüz kuşağı takipçilerinin beğenisi kazandı. Sevdim Seni Bir Kere dizisinde üniversite okumak için İzmir'den Ankara'ya gelen Aslım ve burada tanıştığı kendiyle tamamen zıt karakterde olan Ozan'a aşkının hikayesi anlatılıyor. Genç oyuncuların olduğu dizide bir gençlik hikayesi anlatılırken, tecrübeli oyuncular da dizinin kadrosunda yer alıyor.

Sevdim Seni Bir Kere Mirza (Cenay Türksever) kimdir?

Elif'in Yunus'u, Sevdim Seni Bir Kere dizisinde ise Mirza karakteriyle göreceğimiz Cenay Türksever 1990 Bulgaristan doğumludur. Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Türksever, 2012 yılında katılmış olduğu Idol of Models yarışmasında üçüncü oldu. Mankenlik ve modellik yapan Türksever, ünlü sanatçıların kliplerinde oynadı. Daha sonra oyunculuk eğitimi alan Türksever, ilk olarak 2017 yılında Kanal 7'nin günlük dizisi Elif'in kadrosuna dahil oldu. Cenay Türksever Sevdim Seni Bir Kere dizisine Mirza karakteriyle yer alacak.

27-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar