Babil’in Ayşe’si Aslı Enver’den karakteri ile ilgili ilginç açıklamalar!

Babil’in Ayşe’si Aslı Enver’den karakteri ile ilgili ilginç açıklamalar!
İlk bölümüyle çok konuşulan ve daha sonra başarılı bir şekilde yoluna devam eden, Babil dizisinin Ayşe'si Aslı Enver, dizi ve Ayşe karakteriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Güzel ve başarılı oyuncu Aslı Enver, Star Tv'de yayınlanan ve ilk bölümüyle dikkatleri üzerinde toplayan Babil dizisinde Ayşe karakteriyle seyirci karşısına çıktı. İstanbullu Gelin dizisindeki performansıyla çok sevilen Enver bu kez Babil'de güçlü bir kadın olan Ayşe'yi canlandırıyor. Başarılı oyuncu Aslı Enver Ranini Tv'ye hem oynadığı karakter olan Ayşe hem de Babil dizisiyle ilgili ilginç ve samimi açıklamalarda bulundu. Aslı Enver Babil dizisindeki karakter için boks dersleri aldığını söyledi ve Babil'in çok akıcı bir senaryosu olduğunun altını çizdi.

"Boks eğitimi alıyorum"

Aksiyon sahneleri için nasıl hazırlandığını anlatan Enver, "Setteki aksiyon sahnelerimiz için özel dövüş teknikleri öğreten Kıvanç hocamız var, sahne öncesi onunla çalıştık. Bir de kendim çok sevdiğim için bir spor salonuna yazıldım ve oradaki hocamla beraber de çalıştım.  Boks eğitimi alıyorum hem çok eğleniyorum hem de beni çok rahatlatıyor ve motive ediyor" ifadelerini kullandı.

"Babil'de Ayşe karakterini çok sevdim"

Star Tv'de yayınlanan Babil dizisinde yer alma sürecini ve bu projeyi kabul etme sebebini anlatan  Aslı Enver, "Üç sezon çok yoğun çalışmış olduğum için aslında bir süre ara vermeyi düşünüyordum. Fakat Babil’in senaryosunu okuduğumda hem hikayeyi hem de Ayşe’yi çok sevdim. Bugüne kadar proje seçerken, hep farklı karakterler tercih etmeye özen gösterdim. Ve tabii ki birlikte iyi bir senaryo, oyuncu kadrosu, yönetmen ve yapım şirketi de benim için önemli unsurlar. Babil bağlamında her şey o kadar iyiydi ki, kabul etmekten başka yapacak bir şey kalmadı bana" açıklamasında bulundu.

"Sahnelerini okumaya bayılıyorum"

Dizideki karakterler hakkında da konuşan Babil'in Ayşe'si Aslı Enver, dizinin başkarakterleri İrfan ve Egemen için şunları söyledi; "Bu proje için inanılmaz birbirini tamamlayan iki karakter diyebilirim İrfan ve Egemen için. Çok güzel iki köşenin birleşimi ikisinin sahnelerini de okumaya bayılıyorum. Çektiğimiz sahnelerdeki enerjileri çok yüksek ve her seferinde bir doğaçlamayla da dönen oyunları var çok keyifli geliyor bana onların sahneleri… Ayşe’ye gelince gayet kuvvetli ve biraz gizemli bir karakter; Ayşe’nin hikayesi şimdi başlıyor diyebilirim. Benim için güzel yanı ise bugüne kadar oynadığım karakterlerden farklı ama hep önemsediğim güçlü kadın özelliğini barındırıyor." Ayrıca, Aslı Enver röportajda yeni bir sinema projesi olduğunu söylerken, projenin ayrıntıları hakkında bilgi vermedi.

21-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar