Yan Oda dizisine 4 yeni oyuncu dahil oldu

Yan Oda dizisine 4 yeni oyuncu dahil oldu
Yavaş yavaş oyuncu kadrosunun şekillendiği Star TV'nin merakla beklenen dizisi Yan Oda'ya 4 yeni oyuncu daha dahil oldu.

Yan Oda dizisine katılan 4 flaş oyuncu kim? Yeni katılan oyuncuların canlandıracakları karakterler kim? Şu ana kadar belirlenen oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Dizinin konusu nedir? Dizinin yönetmeni ve senaristi kim? Yan Oda dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar…

Yan Oda dizisine 4 yeni oyuncu dahil oldu

 Star TV’nin yeni sezon dizilerinden Yan Oda dizisinin oyuncu seçmeleri tüm hızı ile devam ediyor. Yapımını OGM Pictures’in üstlendiği Yan Oda dizisi ünlü psikiyatrist ProfDr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden televizyona uyarlanıyor. Yan Oda dizisinin senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alırken yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı oturuyor. Yavaş yavaş oyuncu kadrosunun şekillendiği diziye 4 yeni isim daha dahil oldu. Nilsu Yılmaz Yan Oda dizisinde Simten rolüne hayat verecek. Simten, Caner Cindoruk’un canlandırdığı Fikret karakterinin oğlu Taylan’ın arkadaşıdır. Aynı zamanda Mihre’nin kız kardeşi ve Anıl’ın kız arkadaşıdır. 

Dizinin oyuncu kadrosu şekilleniyor

Yan Oda dizisinde yakışıklı ve genç oyuncu Samet Kaan Kuyucu, Selim ve Yıldız’ın (Yeşim Ceren Bozoğlu) oğulları Anıl karakterini canlandıracak. Anıl, Oktay Çubuk’un canlandırdığı Taylan’ın aynı evde yaşadığı kuzenidir ve zaman zaman çatışmaların içinde yer almaktadır. Altın Portakal kazanan Tarhan Karagöz’de Yan Oda dizisinde Selim rolüne hayat verecek. Karagöz Fikret’in de ablası olan Yıldız’ın eşini canlandıracak. Bihter filmindeki başarılı performansı ile göz dolduran Nezaket Erden Yan Oda dizisine katıldı. Son olarak oynadığı Aşık Shakespeare isimli tiyatro oyunu ile dikkatleri üstüne çeken Erden dizide Selda karakterine hayat veriyor. Selda, Verda’nın yumuşak başlı kız kardeşi olarak dizide yer alıyor. 

Başrollerde Caner Cindoruk ve Şevval Sam var

Cast çalışmaları süren dizinin ilk belli olan oyuncuları Şevval Sam – Verda, Caner Cindoruk – Fikret, Melek Baykal – Cevale, Oktay Çubuk – Taylan, Yeşim Ceren Bözoğlu oldu. Yan Oda dizisinde ünlü bir televizyon sunucusu olan Verda ile ünlü bir iş insanı olan Fikret’in beklenmeyen sansasyonel evliliğinin ardından aileleri ile aynı evde yaşamaları ve ardından yaşanan olaylar çarpıcı ve etkileyici bir dille izleyiciye sunulacak. Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan Yan Oda dizisinin ekranlarda izleyicisi ile ne zaman buluşacağı şimdiden merak konusu oldu.

03-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler